Esnaftan, Bakan Nebati'ye: Gözlerinizdeki ışıltı bitmesin ama, esnafın ışıltısı da bitmesin

Nebati, Batman’da çeşitli temaslarda bulundu. Batmanlı esnaf, Bakan Nebati'ye 'Gözlerinizdeki ışıltı bitmesin ama, esnafın ışıltısı da bitmesin. Bu aralar esnaflar çok zor durumda' dedi.

Esnaftan, Bakan Nebati'ye: Gözlerinizdeki ışıltı bitmesin ama, esnafın ışıltısı da bitmesin

Batman'a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Valiliği ziyaret etti. Bakan Nebati, Batman Valisi Ekrem Canalp, AKP Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AKP İl Başkanı Akif Gür ve protokol tarafından karşılandı.

“GÖZLERİNİZDEKİ IŞILTI BİTMESİN AMA, ESNAFIN IŞILTISI DA BİTMESİN”

Esnaf ziyaretinde talepleri dinleyen Bakan Nebati, “Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Esnafımızı rahatlatacağız. Cumhurbaşkanımız açıklayacak” dedi.

Batmanlı esnaf, Bakan Nebati'ye 'Gözlerinizdeki ışıltı bitmesin ama, esnafın ışıltısı da bitmesin. Bu aralar esnaflar çok zor durumda' dedi.

Bakan Nebati’ye ziyaretleri sırasında Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Milletvekili Ziver Özdemir ve protokol üyeleri eşlik etti.

GÖZLERDEKİ IŞILTI

Nebati, bakanlık koltuğuna ilk oturduğu günlerde katıldığı televizyon programında "Ekonomi rakam işi, ekonomi temenni işi, ekonomi güven işi, ekonomi istikrar işi, beklenti işi. Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır" demişti.

Nebati'nin sözleri uzun süre konuşuldu.

Etiketler
Batman