Kılıçdaroğlu'ndan gençlere: 'Bizi rahatlıkla eleştireceksiniz, sabah kapınızı çalan polis değil sütçü olacak'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Sahil Düzenlemesi ve E-5 Yan Yolu Düzenlemesi Açılış Töreni'nde konuştu. Kılıçdaroğlu gençlere seslenerek; ''Bizi rahatlıkla eleştireceksiniz, sabah kapınızı çalan polis değil sütçü olacak'' dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan gençlere: 'Bizi rahatlıkla eleştireceksiniz, sabah kapınızı çalan polis değil sütçü olacak'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Sahil Düzenlemesi ve E-5 Yan Yolu Düzenlemesi Açılış Töreni'nde konuştu.

Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, ''Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı olacak.

Gençler, baskıları biliyorum. Hiç endişelenmeyin, iktidarımızda bizi çok rahat eleştirebilirsiniz. Sabahın köründe kimse gelip kapınızı çalıyorsa, bilin ki o polis değil sütçü olacağını bileceksiniz. Ülkenin kaderinizi siz belirleyeceksiniz'' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

''Size hizmet veren iki belediye başkanımı yürekten kutluyorum.

Emin olmanızı isterim: Her biriniz tek tek Türkiye'nin geleceğini düşünüyorsunuz. Hepiniz tek tek bu ülkenin geleceği konusunda kaygılarınız var. Sizden bir şey istiyorum sakın ola ki umutsuzluğa kapılmayın. Biz birlikteyiz. Biz demokratik yollarla mücadelemizi yapacağız.

Siyaset köşeyi dönme aracı değildir, halkın sorunları çözmektir.

Bu ülkeyi yönetecek kişilerin ülkenin sorunları bilmeli. Ülke adaletle birikimle yönetilir. Eğer siz bunları bir yana atar, bunları tek başıma çözerim derseniz bu ülke bugün içinde bulunduğu sorunlardan çok daha büyükleri ile karşı karşıya kalırız.

Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı olacak.

Gençler, baskıları biliyorum. Hiç endişelenmeyin, iktidarımızda bizi çok rahat eleştirebilirsiniz. Sabahın köründe kimse gelip kapınızı çalıyorsa, bilin ki o polis değil sütçü olacağını bileceksiniz. Ülkenin kaderinizi siz belirleyeceksiniz. Sandığa gidip ilk kez oy kullanacaklar Türkiye'nin kaderini belirleyecekler.

Tahriklere gelmeyin. Ekrem Başkan seçildi. YSK bir karar aldı. 4 oy pusulasından 3'ü doğru 1'yi hileli. Adalete karşı duran her yargıç çetelerin mensubudur.

Hakim hukukun üstünlüğü ve vicdani kanaatine göre karar verir. Siz bir yerden talimat alıp İBB seçimlerini iptal ettirmek için 1 pusulayı geçersiz sayıp 3'ünü geçerli sayıyorsanız siz gerçek anlamda yargıç değilsiniz. Günü gelecek ben o yargıçlara da bunu soracağım. Kimse kendisini dayım var, yandaşım var, cumhurbaşkanım var demesin. Adalet neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Haksızlık karşısında duran dilsiz şeytan.

Baskılar gelir, asla hiçbir baskı beni yıldıramaz. Bir santim bile geri adım atmayacağız. Ya demokrasi ya adalet diyeceğiz, ortası yok bu işin. ''

Etiketler
Büyükçekmece Kemal Kılıçdaroğlu Polis