Elif Çakır, Erdoğan'a seslendi: Ortaya çıkan bu vahim iddialarla ilgili tek bir söz söylemeyecek mi?

Elif Çakır, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ortaya attığı iddialarla ilgili Erdoğan'a seslendi: "Ortaya çıkan bu vahim iddialarla ilgili tek bir söz söylemeyecek mi?"

Elif Çakır, Erdoğan'a seslendi: Ortaya çıkan bu vahim iddialarla ilgili tek bir söz söylemeyecek mi?

Karar yazarı Elif Çakır, "Sedat Peker ‘Deli Çavuş’ adlı sosyal medya hesabındaki açıklamasında rüşvet alan, yolsuzluk yapan iktidar siyasetçilerini ve bürokratları isim, isim anlatıyor. Peker’in ortaya attığı iddialar korkunç, kamu düzenini temelinden sarsacak nitelikte, yolsuzluk ağı devletin bütün kılcal damarlarını sarmış durumda. Rüşvet zincirinin ucu Beştepe’deki danışmanlara kadar uzanıyor." ifadelerini kullandı.

Çakır, "Sedat Peker günlerdir kulakları sağır edercesine bağırıyor ama duyan yok, iktidar ölüm sessizliğinde. Kulaklarının üstüne yatmış kalkmıyor. Görmezden, duymazdan gelmeye devam ediyor… Akıl alır gibi değil." değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenen Çakır, şunları yazdı:

İmam Hatiplilerle ilgili sarf ettiği çirkin sözden dolayı yargının ‘evinde denetimli serbestlik’ yani konutu terk etmeme koşulu ile tahliye kararı verdiği şarkıcı Gülşen hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar, kutsallarına hakaret edenler hem maşeri vicdanda hem hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rüşvet, yolsuzluk iddialarına muhatap olan siyasetçilere, bürokratlara ve danışmanlarına yönelik tek sözü olmayacak mı?

Yolsuzluğa karışan siyasetçileri, bürokratlara, danışmanlarına “Hukuk önünde hesap verecekler, paçalarını kurtaramayacaklar” diyerek parmağı sallamayacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahiden de ortaya çıkan bu vahim iddialarla ilgili tek bir söz söylemeyecek mi?

Her fırsatta “Biz yola çıkarken 3Y ile mücadele dedik, yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar. Yolsuzluğa asla müsamaha göstermedik. Yolsuzluğun kökünü kazıyacağız. Siyasetin rant aracı yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Siyaset birileri için ikbal kapısı olmayacak” diyen, seçim zamanları meydanları bu sözlerle inleten Cumhurbaşkanı Erdoğan ortaya çıkan bu vahim iddialarla ilgili tek bir söz söylemeyecek mi?

Sahiden susmaya devam mı edecek?

Yolsuzluğun kökü böyle mi kazınıyor?

Yolsuzluğa müsamaha böyle mi gösterilmiyor?

Rüşvet çarkı dönmeye devam mı edecek?

Bu ülkenin savcıları daha hala Sedat Peker’in anlattıklarını dinlemekle yetinecekler mi?

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Etiketler
Elif Çakır Sedat Peker Suç örgütü