İnce'nin sözleri ona mı yönelikti? Belediye başkanı Memleket Partisi'nden istifa etti, İYİ Parti'ye geçti

Antalya'nın İbradı ilçesinin Memleket Partili belediye başkanı Serkan Küçükkuru, partisinden ayrılık İYİ Parti'ye geçti.

İnce'nin sözleri ona mı yönelikti? Belediye başkanı Memleket Partisi'nden istifa etti, İYİ Parti'ye geçti

2019 Yerel Seçimleri'nde Antalya'nın İbradı ilçesinin belediye başkanlığı'na CHP'den seçilen Serkan Küçükkuru, ''Daha etkin siyaset yapacağına inandığım Muharrem İnce'nin başlattığı hareketle kuracağımız partide mücadele edeceğim'' diyerek Memleket Partisi'ne geçmişti.

Memleket Partisi'nin ilk belediye başkanı olan Küçükkuru, geçen hafta Memleket Partisi'nden de istifa etmişti.

İYİ PARTİ'YE KATILDI

Yapılan görüşmeler sonucunda Küçükkuru, İYİ Parti'ye katılma kararı aldı.

Ankara'ya giden Küçükkuru'ya parti rozetini, Genel Başkan Meral Akşener taktı. Böylelikle İYİ Parti'nin Antalya'daki belediye sayısı Elmalı ve Demre'yle birlikte 3'e çıktı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile ilk günden bu yana ilçe halkı için omuz omuza mücadele ettiklerine dikkat çeken İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Salih Yamansoy, “Serkan Başkanın partimize katılması bizleri hem sevindirdi hem de gücümüze güç kattı. İlk günden bu yana ilçemiz menfaatine olan kararlarda birlik-beraberlik içerisinde yol yürümüştük. Bundan sonra da aynı hassasiyet ve azimle İbradı için omuz omuza vererek çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İNCE'NİN SÖZLERİ KÜÇÜKKURU'YA YÖNELİK MİYDİ?

Öte yandan Muharrem İnce'nin aynı gün yaptığı konuşmada "PKK, İŞİD, DHKP/C, FETÖ fark etmez. Teröre karşı net bir duruşumuz var, terörün her türlüsüne. Öyle yağma yok. Oyu varmış, gizli görüşelim, yok kardeşim. PKK'yı kınamıyorsan, FETÖ'yü kınamıyorsan, İŞİD'i kınamıyorsan istemiyoruz git. Terör sempatizanı başka parti var, onlara gidebilirsin" demesi dikkat çekti.

Etiketler
Antalya İYİ Parti Memleket Partisi