Ümit Özdağ'dan Soylu'ya tehdit gibi sözler: 'Sen anladın onu oğlum...'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldığı açıklamasında tehdit gibi ifadeler kullandı.

Ümit Özdağ'dan Soylu'ya tehdit gibi sözler: 'Sen anladın onu oğlum...'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Türkiye'deki sığınmacı sayısı ile ilgili yaptığı açıklamaları hedef alan Ümit Özdağ, canlı yayında çok sert çıkışlar yaptı. "Ben korkutacağın politikacılardan değilim" diyerek Soylu'yu hedef alan Özdağ, şunları söyledi:

Troller bana iftiralarla saldırıyorlar. Soylu, seni bir kere uyardım, ben korkutacağın politikacılardan değilim. Özel istihbarat ekiplerin benimle ilgili ancak benim istediğim kadarını biliyorlar. Benim istemediğim hiçbir şeyi bilemezler. Devletin kaynaklarını, parasını, istihbaratını pis hesapların için kullanıyorsun. AKP içinde kimlere hangi kumpasları hazırladığını, kimleri takip ettirdiğini, kimlere itibar suikasti yaptığını biliyoruz! Vekillerin konuşmalarını izlediğini, elinden geçtiğini sen söyledin basın toplantısında. Sen kimsin ki TBMM üyelerinin özel görüşmelerini dinleme hakkını kendinde görüyorsun!

Seni son kez uyarıyorum Süleyman! Senin fonladığın sözde psikolojik harpçılar bir daha ahlaksız iftiralarla saldırırlarsa, ben senin gibi Twitter'da kimsesiz hesaplar üzerinden onların arkasına saklanıp iftira atmam. Basın toplantısı düzenlerim, bana atmış olduğun iftiraların hepsini kamuoyuna gösteririm, onun karşısında da gerçekleri sansürsüz anlatırım. Ben siyasetin terbiye ile ve siyaset sınırları içinde yapılması gerektiğine inanan bir gelenekten geliyorum. Senin gibi, FETÖ ile benzeri yapılarla mafyayla ilişkim yok. Benimle ilgili istediğin dezenformasyonu yap ama bunu yaparken şunu düşün, benim hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yok. Senin çok şey var. Ben kimsenin arkasına saklanmam, toplantı düzenler bildiklerimi anlatır, çık cevap ver derim. Sen anladın, sen anladın oğlum!

Etiketler
Zafer Partisi Ümit Özdağ Süleyman Soylu Tehdit