Ümit Özdağ, Gökçeada Belediye Başkanı ile atıştı: Twiti sadece sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ve Gökçeada Belediye Başkanı Twitter'da atıştı. Özdağ, Çetin'e "Korkak" derken Çetin ise "yalancı" diyerek yanıt verdi.

Ümit Özdağ, Gökçeada Belediye Başkanı ile atıştı: Twiti sadece sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım

Göçmenlere karşı çıkışıyla sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyadan Gökçeada Belediye Başkanı ile birbirine girdi.

Gökçeada'ya ziyaret gerçekleştiren Özdağ, Twitter'dan bir fotoğraf paylaşarak İYİ Partili Belediye Başkanı Ünal Çetin'e göndermede bulundu.

Özdağ'ın, "Gökçeada’ya gelmedi iseniz Türkiye seyahatinizi tamamlamış sayılmazsınız. Türkiye’nin en uç batısı, güneşin battığı son nokta, Ege’deki ilk savunma hattımız.Nefis bir doğa, kültür, deniz karışımı.Belediye başkanı sevgili Ünal Çetin’e içten teşekkürlerimle. Harika bir ev sahibi" sözlerine Çetin'den yanıt gecikmedi.

Çetin, Özdağ'ın tweetini alıntılayarak "Mensubu olduğunuz İYİ Partiden ayrılırken, İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanım @meral_aksener ile ilgili açıklamalarınızın ardından, Sizinle Gökçeada da görüşmem olmamıştır, olamazdıda. Çünkü şahsım olarak size ev sahipliği yapmam, kişiliğime, siyaset anlayışıma sığmazdı. @iyiparti" dedi.

Özdağ, Çetin'e yanıt vererek "Evet Ünal bey, “Siz nereye isterseniz oraya gelirim” dediniz. Ve sonra telefonlarınızı kapatarak ortadan kayboldunuz. O twiti sadece sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım. Ya gelirim nereye isterseniz demeyeceksin ya da geleceksin" ifadesini kullandı.

Çetin ise Özdağ'ı yalancılıkla itham ederek şunları kaydetti:

"Hocam; kendi kendinizi ifşa ediyorsunuz. Benim korkak olduğumu ispat için yalan twit atmışsınız. Bizi herkes bilir biz Allah’tan başka kimseden korkmayız ama anladım ki siz müfterisiniz."

Özdağ ve Çetin'in atışmasının ardından Zafer Partisi Gönüllüleri de Çetin eski tweetlerini paylaşarak, "Dün söylediğini bugün inkar edenlerden olmayalım!" dedi.

Etiketler
Gökçeada Zafer Partisi Ümit Özdağ Twitter