Barış Pehlivan: Saray'da da Nebati'nin görevi bırakması gerektiğini düşünen başdanışmanlar var

Gazeteci Barış Pehlivan, Ekonomi Politikaları Kurulu üyesin Yiğit Bulut, Cemil Ertem ve Meltem Taylan Aydın'ın bizzat Nureddin Nebati görevden alınmasını istediği ve bunun için çalıştığına dair kulisler olduğunu açıkladı.

Barış Pehlivan: Saray'da da Nebati'nin görevi bırakması gerektiğini düşünen başdanışmanlar var

Gazeteci Barış Pehlivan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın başında olduğu Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'nda yer alan üç ismin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin görevden alınmasını istediğini söyledi.

Gazeteci Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun Youtube kanalında hazırlayıp sunduğu Byüzü'nde Cumhurbaşkanlığı kulislerinde konuşulanları aktardı.

Son dönemde iktidara yakınlığıyla bilinen Albayrak Medya Grubu tarafından hedefe koyulan Nebati'nin istenmeyen kişi ilan edildiğine dair Pehlivan, "Ekonomi Politikalar Kurulu'ndaki 3 üyeden bahsedeceğim. Yiğit Bulut, Cemil Ertem ve Meltem Taylan Aydın... Bu üç üyenin de bizzat Nureddin Nebati görevden alınmasını istediği ve bunun için çalıştığına dair kulisler var" dedi.

Pehlivan, "Nebati'nin bazı kapalı toplantılardaki açıklamalarının olay çıkartacağını bildiği için medyaya servis ettiklerine dair iddialar benim kulağıma geliyor" diye konuştu.

Etiketler
Barış Pehlivan Aydın Kulis Yiğit Bulut