Elif Çakır, o konuşmaya dikkat çekti: 'Erdoğan’ın 2023 seçimlerini kazanma stratejisi!'

Karar yazarı Elif Çakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik, "Her üye bir üye daha yaparsa, o üye bir başkasını üye yaparsa… AK Parti’nin 2023 seçimlerini güle oynaya kazanacağını düşünüyor." ifadelerini kullandı.

Elif Çakır, o konuşmaya dikkat çekti: 'Erdoğan’ın 2023 seçimlerini kazanma stratejisi!'

Elif Çakır, "Erdoğan’ın 2023 seçimlerini kazanma stratejisi!" başlıklı yazısında, "Van’da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ortaya “yeni bir 2023 hedefi” koydu. Ama bu 2023 hedefinin, ilk olarak 2011 seçimlerinde, ardından 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, sonra 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde açıklanan ve rakamlarla ifade edilmiş bir ekonomik vizyon ortaya koyan '2023 Hedefleriyle' uzaktan yakından alakası yok." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'ın 12 Haziran'da söylediği, "1,5 milyon partimizin sadece gençlik kolları olarak üyemiz var. Tümünü aldığımız zaman şu anda üye sayımız yaklaşık 11,5- 12 milyona ulaştı. Kadın kollarında da üye sayımız çok yüksek. Şimdi ben buradan ekranları başında bizi izleyen bütün AK Partili kardeşlerime sesleniyorum, üye kardeşlerime sesleniyorum. Her biriniz birer üye daha yapsanız bu 11,5 ne olur? 23 olur, 23 milyona çıktığın anda bu 2023’ün nesidir? Habercisidir. Ben şu anda sizi burada görüyorum, diyorum ki bu işi bitirdiniz zaten.” sözlerini de aktaran Çakır, "Şahane plan, muhteşem strateji, seçimleri kazanmak için olağanüstü yol haritası. Milim hata olmazsa Cumhurbaşkanı Erdoğan hata üstüne hata bile yapsa, enflasyon yüzde 180 olsa, ekonomi hepten batsa bile Erdoğan 2023 seçimlerini güle oynaya kazanır. Hesaplama güzel!" değerlendirmesini yaptı.

Çakır, yazısını şöyle sürdürdü:

Her üye bir üye daha yaparsa, o üye bir başkasını üye yaparsa… AK Parti’nin 2023 seçimlerini güle oynaya kazanacağını düşünüyor.

İyi güzel ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “AK Partili kardeşleri”, ve AK Partiye “üye kardeşleri” nasıl başaracaklar bir üye daha yazmayı?

Kapıları nasıl çalacaklar ya da diyelim ki kapıları çaldılar, kapılarını çaldıkları vatandaşları AK Partiye üye olmaları için nasıl ikna edebilecekler?

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Etiketler
Elif Çakır Seçim