Sadece SADAT mı tehdit? 'Şimdi hükümet ile arası bozuk olan bir mafya lideri seçimlerde destek vermek istedi, Ahmet Davutoğlu reddetti'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, 2015 seçimlerinde bir mafya liderinin Ahmet Davutoğlu'na destek vermek için teklif götürdüğünü ancak Davutoğlu'nun teklifi reddettiğini söyledi.

Sadece SADAT mı tehdit? 'Şimdi hükümet ile arası bozuk olan bir mafya lideri seçimlerde destek vermek istedi, Ahmet Davutoğlu reddetti'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Halk TV'de Sözüm Var programına konuk oldu.

6 muhalefet partisinin seçim güvenliğine ilişkin çalışmaları hakkındaki soruya yanıt veren Üstün, Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olduğu dönemde bir mafya liderinin Davutoğlu'na destek olma teklifinde bulunduğunu söyledi.

''DAVUTOĞLU REDDETTİ''

Sedat Peker'i ima eden Üstün, ''Sadece SADAT benzeri yapılardan değil, illegal yapılardan da benzer tehditler gelebilir. Daha önce 2015 seçimlerinde böylesi bir talep gelmişti. Şu anda dışarıda olan ve hükümetle arası açık olan bir kişi, seçimlerde yardımcı olmak ve miting yapmak istediğini söyledi. Sayın Davutoğlu bunu reddetti ve teşkilatlara tamim yayınladı. Bu tür yapıların kesinlikle siyasi partilerin içerisinde bulunmaması gerektiği noktasında genelge yayınladı. Gördük ki: Davutoğlu genel başkanlığı bıraktığında bu kişinin boy boy pankartlarla miting yaptığı gördük'' ifadelerini kullandı.

Üstün ayrıca ''Bunlara fırsat vermemek lazım. Biz bunları çok büyük tehlikeymiş gibi sunmamalıyız. Bir takım terör örgütleri, çeteler bu işe müdahale etmek isteyecektir. Ancak kesinlikle başarılı olamazlar'' diye konuştu.

Etiketler
SADAT Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu Mafya