Nagehan Alçı: Bu saatten itibaren 'Erdoğan - Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı' diyebiliriz

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, CHP'nin dün yüz binlerce kişinin katıldığı mitinge ilişkin izlenimlerini paylaşırken "Bu saatten itibaren artık 'Tayyip Erdoğan-Kemal Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı' diyebiliriz" görüşünü dile getirdi.

Nagehan Alçı: Bu saatten itibaren 'Erdoğan - Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı' diyebiliriz

İktidara yakınlığıyla bilinen Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, CHP'nin 'Milletin Sesi' sloganıyla İstanbul'un Maltepe ilçesinde düzenlediği mitinge ilişkin izlenimlerini aktardı.

Söz konusu mitinge yüz binlerce kişi katılmış; ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ben iktidar olduğumuzda asla değişmeyeceğim. Ben neysem oyum" şeklindeki ifadesi öne çıkmıştı.

"Mitingde ilk kez bu kadar net ve kesin bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı ilan edilmiş oldu. Hem de bizzat Kemal Bey tarafından" diyen Alçı, şöyle devam etti:

"Ben iktidar olduğumda ile başlayan cümleleri tartışma götürmez bir şekilde Kılıçdaroğlu’nun aday olmaya karar verdiğini gösteriyor.

'ENGİN ALTAY, CHP YÖNETİMİNİN DE KARARLI OLDUĞUNU ORTAYA KOYDU'

Zaten miting öncesinde konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da 'Eskiden gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu deniyordu. O ‘gönlümüzün’ kısmı kalktı. Artık CHP’nin adayı Kılıçdaroğlu diye bir algı oturdu.' diyerek CHP yönetiminin de bu konuda kararlı olduğunu ortaya koydu.

Yani bu saatten itibaren artık Tayyip Erdoğan-Kemal Kılıçdaroğlu seçim yarışı başladı diyebiliriz."

Etiketler
Nagehan Alçı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk Miting