İmamoğlu'ndan 'Mansur Yavaş ile rekabet' sorusuna yanıt: 'Çok iyi paslaşır, çok iyi gol atarız'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Mansur Yavaş ile aranızda rekabet mi var?" sorusuna yanıt verdi.

İmamoğlu'ndan 'Mansur Yavaş ile rekabet' sorusuna yanıt: 'Çok iyi paslaşır, çok iyi gol atarız'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı adayının partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen İmamoğlu, süreci uzaktan izlemeyeceğini ifade etti. “Ekrem İmamoğlu burada kendi taca ya da auta atmıyor. Sorumluluğunun farkında. Ekrem İmamoğlu, İBB başkanı, tarihin en yüksek oyunu almış bir belediye başkanı” dedi. "Mansur Yavaş ile aranızda rekabet mi var?" sorusunu da yanıtlayan İmamoğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İYİ BİR TAKIMIZ 11'İMİZ SIKI!

11 Büyükşehir belediye başkanının iyi bir takım olduğunu söyleyen İmamoğlu; "Sıkı bir 11'imiz var, iyi bir takımız. Ben bu sürecin en sağlam kalesi, en sağlam neferi olmak istiyorum. Ve ülkemizin kazanmasını istiyorum. Bu kazanım bu seçimle ve rejimin değişmesiyle ülkesinin insanlarına umut vermesiyle olağanüstü bir ikinci yüzyıl başlangıcının olmasını istiyorum. Benim tek gündemim bu." diyerek cumhurbaşkanı adaylığının gündeminde olmadığını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarında rekabet olduğu iddialarını yanıtlayan İmamoğlu; "Asla. Mansur Yavaş bahsettiğimiz o 11'in en sıkı takım arkadaşlarımdan bir tanesi. Bizden beklenen şeyi biliyoruz. Biz ne yaparız? Çok iyi paslaşırız. Çok iyi gol atarız. Çok iyi mücadele ederiz yan yana. Ekrem İmamoğlu-Mansur Yavaş deyince seven insanların aklına gelen ilk şey bu olur diye düşünüyorum. Şöyle bir rekabet olabilir; daha iyi hizmet etme noktasında birbirimize katkı sunarız. Bu da güzel bir rekabettir zaten." değerlendirmesini yaptı.

Tamamını okumak için tıklayın

Etiketler
İstanbul Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş