AKP'de istifa depremi sürüyor: Belediye meclis üyesi 'Hiçbir kararda bize danışılmıyor' diyerek istifa etti

AKP'de yaşanan istifa furyası tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Viranşehir Belediyesi'nin AKP'li üyesi Münir Kanar, partisinden istifa etti.

AKP'de istifa depremi sürüyor: Belediye meclis üyesi 'Hiçbir kararda bize danışılmıyor' diyerek istifa etti

İktidar partisi Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'de yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi.

İBB Meclis Üyesi AKP’li Amine Cansu Kaba'nın ''Makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve 'bu kadarı da olmaz' dediğimiz yanlışlardır'' diyerek istifa etmesinin ardından yeni istifa haberi Viranşehir'den geldi.

''BİR ÇÖP KONTEYNIRI GÖNDEREMEYECEK KADAR ACİZ OLAN BİR YERDE...''

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Meclisi'nin AKP'li Üyesi Münir Kanar "Seçim bölgelerine bir çöp konteyneri gönderemeyecek kadar aciz olan bir yerde siyaset yapmayı doğru bulmuyorum" diyerek AKP’den istifa etti.

''BU ŞEKİLDE DURMAK İSTEMİYORUM''

Ajans Balıklıgöl'ün haberine göre, istifa gerekçesini “Ben orada artık bu şekilde durmak istemiyorum. 18 encümen var, hiçbir kararda bize danışılmıyor. En iyisi oradan çıkmak, daha mantıklı” şeklinde açıklayan Kanar, şöyle konuştu:

“Seçilmişlerin belediye iç işleyişinde etkilerinin olmadığı, seçim bölgelerine bir çöp konteyneri gönderemeyecek kadar aciz olan bir yerde siyaset yapmayı doğru bulmadığım için parti üyeliğinden istifa edip meclis üyesi görevimi bağımsız olarak sürdüreceğim.”

Etiketler
Viranşehir