MHP'lilerle toplantı yaptığı iddia edilen Enginyurt Gerçek Gündem'e konuştu: MHP'nin toplantısından bana ne

Bir grup milletvekili ile MHP'li Ahmet Erbaş’ın TBMM'deki odasında toplantıya katıldığı iddia edilen Demokrat Partili Cemal Enginyurt Gerçek Gündem'e konuştu. Cemal Enginyurt, "MHP kendi arkadaşlarını imha etmek için bizim ismimizi kullanıyor" dedi.

MHP'lilerle toplantı yaptığı iddia edilen Enginyurt Gerçek Gündem'e konuştu: MHP'nin toplantısından bana ne

GERÇEK GÜNDEM - MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un zamlara tepki gösterdiği açıklamaları sonrası ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi, gözleri Cumhur İttifakı ortağına çevirdi.

Ersoy’un disipline sevkinin ardından, iki yıl önce MHP’den ihraç edilen ve Demokrat Parti’ye (DP) katılan Cemal Enginyurt ile ilgili bir iddia haberlere konu oldu.

MECLİS’TE TOPLANTI İDDİASI

Dün Odatv, MHP’li bir grup milletvekilinin, Erbaş’ın disiplin süreci üzerine Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki odasında toplantı yapıldığını ve Enginyurt’un da yer aldığını öne sürdü.

ENGİNYURT GERÇEK GÜNDEM'E KONUŞTU: MHP'NİN YAPACAĞI TOPLANTIDAN BANA NE?

Konuyla ilgili Gerçek Gündeme açıklamalarda bulunan Cemal Enginyurt, toplantı iddialarını yalanladı.

“MHP kendi iç hesaplaşmasında kendi arkadaşlarını imha etmek için bizim ismimizi kullanıyor” diyen Enginyurt, “Eğer toplantı yapacaksak kameraların olduğu yerde herkesin izlediği yerde toplantı mı olur? MHP’nin yapacağı toplantıdan bana ne” dedi.

"MHP'Lİ ERBAŞ'I BAHÇELİ'NİN ÖNÜNE ATTILAR"

Enginyurt devamında, Ahmet Erbaş’ın MHP lideri Devlet Bahçeli’nin önüne atıldığını söyledi.

Enginyurt, şunları belirtti:

“Bunlar benim sevdiğim kişiler, Baki Ersoy da çok sevdiğim bir insandır. Ahmet Erbaş’ı şimdi Devlet Bahçeli’nin önüne attılar. Ben bu kişileri Meclis’te ziyarete gitmiş de olabilirdim. Baki Ersoy’u da aradım ‘geçmiş olsun’ dedim. Aynı şeyleri ben de yaşadığım için o psikolojiyi biliyorum çünkü. Bu insani bir meziyettir. Ama böyle bir toplantı yok. Böyle bir toplantıya katılmadım.

Böyle bir toplantı olsa zaten açıkça söyleriz. Dün dedikleri saatte Meclis’te 2’de basın toplantısındaydım. İftara kadar partideydim.”

Etiketler
MHP Cemal Enginyurt Demokrat Parti Milletvekili