Kılıçdaroğlu: Erdoğan, bak Metaverse’den Erdoğan sana sesleniyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere yönelik eleştirilen politikalarına göndermede bulunduğu paylaşımında "Erdoğan, bak Metaverse’den Erdoğan sana sesleniyor." dedi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan, bak Metaverse’den Erdoğan sana sesleniyor

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşknaı Erdoğan, ATO Congresium'da Forum Metaverse'de açıklamalarda bulundu.

Forumda dijital dünyanın ana gündemi olan Metaverse üzerine gelişmeler değerlendirildi.

Erdoğan, "Beş nesilde dünyanın yaşadığı değişim çok büyük. Metaverse ve benzerleri belki torunlarımızı da aşıp onların çocuklarının hayat biçimlerinin bir parçası olacak. Metaverse ve benzeri mecralar, belki torunlarımızı aşıp da onların çocuklarının hayat biçimlerinin ayrılmaz parçası olacaklar. Bu süreç 5G, 6G gibi yeni altyapı teknolojilerinin hızla inşa edilmesini gerektiriyor. Böylesine büyük yatırımların öyle kısa sürede gerçekleştirilmesi mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erdoğan'ın "Uluslaraarası alanda öne geçmemizi destekleyecek her atılımın yanında yer alıyoruz. Kendi kulvarlarını açmak için yola çıkan gençlerimize omuz veriyoruz. Gençlerin kendilerini anlamadığını söyleyenler önce dönüp kendilerinin nereyi eksik bıraktıklarının muhasebesini yapması gerekir. Kuşak farkı bahanesiyle yeni nesilleri anlamaktan kaçınarak bu ülkeyi dünyanın yeni düzeninde söz sahibi olacak konuma getiremeyiz." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A ELEŞTİRİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere yönelik gözlerini eleştirdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın daha önce eleştirilen gençlere yönelik politikalarına gönderme yaptığı mesajında, "Erdoğan, bak Metaverse’den Erdoğan sana sesleniyor." ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi eylemlerinde üniversite öğrencilerini hedef almış ve "terörist" ifadeleri yöneltmişti.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu