Binali Yıldırım: 'Batı medeniyeti gibi ikiyüzlü bir siyaseti kabul etmiyoruz'

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Rusya ve Ukrayna savaşının bir an önce bitmesini; masum insanların, çocuklarının ölümünün sona ermesini canıgönülden arzu ediyoruz. Biz başka Batı medeniyeti gibi ikiyüzlü bir siyaseti kabul etmiyoruz" dedi.

Binali Yıldırım: 'Batı medeniyeti gibi ikiyüzlü bir siyaseti kabul etmiyoruz'

AKP Genel Başkan Vekili Yıldırım, Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ve Parkı'nı ziyaret etti. Yıldırım'ı burada MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in yanı sıra partililer karşıladı.

Karşılama sırasında konuşan Yıldırım, "Kadınlarımızın önümüzdeki süreçte her alanda daha fazla yer alacağına hiçbir tereddüttüm yok. Son 20 yılda yaşadıklarımız bunu teyit ediyor. Bugün öğretmenlerimizin yarısından fazlası kadınlarımızdan oluşuyor. Meclis'imizde yüzde 20'ye yakın bir orana eriştik. Burada daha da ileriye gitmek gerekiyor" dedi.

Binali Yıldırım daha sonra müzede 'Dünya Kadınlarla Güzel' konulu resim sergisinin açılışını yaparak, konferans salonunda öğrencilere hitap etti.

"BATI MEDENİYETİ GİBİ İKİYÜZLÜ BİR SİYASETİ KABUL ETMİYORUZ"

Rusya ve Ukrayna savaşına da değinen Yıldırım, "Rusya ve Ukrayna savaşının da bir an önce bitmesini; masum insanların, çocuklarının ölümünün sona ermesini canı gönülden arzu ediyoruz. Biz başka Batı medeniyeti gibi ikiyüzlü bir siyaseti, duruşu asla kabul etmiyoruz. Maalesef Batılılar tehdit kendilerine gelmediği zaman ilgisiz davranıyorlar, tehlike yaklaştığı zaman ise ciyak ciyak bağırıyorlar" dedi.

Etiketler
Ukrayna Rusya Binali Yıldırım