Devlet Bahçeli: Buradan zillet ittifakına ekmek çıkmaz, Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında megastar Tarkan'ın sosyal medyanın gündemine oturan Geççek şarkısı hakkında açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli: Buradan zillet ittifakına ekmek çıkmaz, Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında megastar Tarkan'ın sosyal medyanın gündemine oturan Geççek şarkısı hakkında açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli, Tarkan'ın Türkiye'nin gündemine oturan ve AKP iktidarına yakın isimlerin hedef gösterdiği 'Geççek' şarkısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin, "Tarkan şarkı sözleriyle covid-19 dönemini kastettiğini söylüyor. Hayır diyorlar. İktidarı kast ettin, onların gideceğini söyledin dayatmasında bulunuyorlar. Niyet okuyucuları mevziye girerek fitne yayıyorlar." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle oldu:

"TÜRKİYE'NİN SIRTINA BİNDİRİLMEK İSTENEN AĞIR KÜLFETTİR"

Türk müziğinin meşhur yorumcusu Tarkan bir şarkı sözü yazıp bunu da seslendirdi. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya da aynen musallat olanlar çıkmıştır. Ve hepsi meydandadır.

Tarkan geçecek diyor bunu da Anadolu'da yaygın bir ağız şivesi ile söylüyor. Elbette geçecek zor günler geçecek. Zillet geçecek. Terör geçecek, Sıkıntılar geçecek. Salgın geçecek. Felaketler geçecek. Allah'ın izniyle de buna da az kaldığı görülecek.

6 rakamına dikkat buyurunuz. Bu rakamı terse çevirdiğinizde tabiatıyla 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil görmek, görüneni tüm beraaklığı ile göstermektir. Biz 6'ya bakınca gördüğümüz 6 oktur. Yuvarlık masa çerçevesinde kurulan tuzaktır, tertiptir, tezgahtır, karamsarlıktır, kumpastır. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 6'yı çevirip 9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur. 9 ışıktır. Sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdesidir. Cumhur İttifakı'nın 2023'te açık ara önce geçeceğininm simgesidir.

"İKTİDAR ŞARKIYLA YIKILAMAZ"

Nitekim çoğu gitmiştir azı kalmıştır. Tarkan şarkı sözleriyle covid-19 dönemini kastettiğini söylüyor. Hayır diyorlar. İktidarı kast ettin, onların gideceğini söyledin dayatmasında bulunuyorlar. Niyet okuyucuları mevziye girerek fitne yayıyorlar. Ayıptır ayıp. Bu saptırmanın bu gafilce kandırmanın kime ne faydası vardır. İktidar şarkıyla kurulmadı, hükümet şarkıyla oluşmadı. Velev ki iddialar doğru olsa bile şarkıyla yıkılamaz, bu tekerlek bu tümsekte kalamaz.

"Dedem değirmenci,babam kaptanmış, ninem tarlalarda kavrulmuş,yanmış, bir çift ağam yurda sunulan kanmış, bende Türklük için kurban doğmuşum." Bir kısmını paylaştığım bu şiiri kaleme alan mergum Fethi Tevetoğlu'dur, onun kardeş torunu Tarkan'dan başkası değildir.

Buradan zillet ittifakına ekmek çıkmaz, Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz.

Etiketler
MHP Devlet Bahçeli Ekmek Tarkan