Erdoğan'ın 'külfete beraber katlanacağız' sözlerine CHP'li Özkoç'tan sert yanıt: 'Yalan söylüyorlar'

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Erdoğan’ın "Ülkenin kazancından hep birlikte istifade ettiğimize göre külfetine de beraberce katlanacağız" sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan'ın 'külfete beraber katlanacağız' sözlerine CHP'li Özkoç'tan sert yanıt: 'Yalan söylüyorlar'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, ''Hepimiz aynı gemideyiz. Ülkenin kazancından hep birlikte istifade ettiğimize göre külfetine de beraberce katlanacağız'' ifadelerini kullanmış, sözleri tepki çekmişti.

ÖZKOÇ'TAN SERT YANIT

Erdoğan'ın tepki çeken sözlerine bir yanıt da CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan geldi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Özkoç, ''Tayyip Erdoğan sarayda oturuyor. Siz sarayda mı oturuyorsunuz? Tayyip Erdoğan benzin parası vermiyor, mazot parası vermiyor. Siz benzin, mazot parası vermiyor musunuz? Tayyip Erdoğan’ın ve ailesinin ve yandaşlarının yediği önünde yemediği arkasında. Siz bir ekmek için kuyruğa girip de beklemiyor musunuz?'' dedi.

''YALAN SÖYLÜYORLAR''

Özkoç, ''Tayyip Erdoğan istediği zaman istediği ülkeye emrindeki uçaklarla gidebiliyor. Siz uçmadığınız halde, geçmediğiniz halde yolların vergisini ödemiyor musunuz? Sizle dalga geçiyorlar… Söylediği sözün güvenirliği var mı, karşılığı var mı? Hayır yok. Peki yalan mı söylüyorlar? Evet. Yalan söylüyorlar'' diye konuştu.

Etiketler
Engin Özkoç