Karar yazarı Ahmet Taşgetiren: Bence iktidarın zihin dünyası çok fazla dağılmış gözüküyor

Karar yazarı Ahmet Taşgetiren, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ve AKP hakkında iddiaları köşesine taşıdı.

Karar yazarı Ahmet Taşgetiren: Bence iktidarın zihin dünyası çok fazla dağılmış gözüküyor

Karar yazarı Ahmet Taşgetiren, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı yayında terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan hakkında kullandığı ifadeleri köşesine taşıdı.

Ahmet Taşgetiren Erdoğan'ın NTV'ye konuk olduğu yayında "Öcalan’ın Demirtaş’ın oradan vermiş olduğu mesajlardan rahatsız olduğu ortada bir gerçek" dediğini hatırlatarak, Erdoğan'ın beden diline bakarak "Böyle bir bilgi mi var?" sorusunu beklemediğini ve "Var ki söylüyorum" dediğini anımsattı.

Ahmet Taşgetiren, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Öcalan'ın serbest bırakılacağı iddialarını gündeme getirmesine Erdoğan'ın yanıt verdiğini belirterek, "Böyle bir şeyin olmadığını, Öcalan’ı ancak 'Zillet İttifakı’nın bırakacağını' söyledi. Belli ki Öcalan’ı bir oyun aracı halinde devreye sokmak tepki doğuruyor. Nerede? MHP cenahında olmaması imkansız. Ak Parti tabanında da savunulamaz bir iş olduğu kesin." ifadelerini kullandı.

HDP'nin kapatılması üzerine süren davayı hatırlatan Taşgetiren, "Ve ayrıca, acaba AYM’de sürmekte olan ve ilerdeki seçimleri ciddi manada etkilemesi beklenen HDP’nin kapatılma davası, İmralı ile görüşmelerde masada olan bir konu mu, sorusu akla geliyor. Bence iktidarın zihin dünyası çok fazla dağılmış gözüküyor." değerlendirmesinde bulundu.

AHMET TAŞGETİREN'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler
Abdullah Öcalan PKK