‘AK Parti iki dönem iyiydi’ diyen Düzceli esnaf çözümü açıkladı: ‘Hükümetin bir an evvel istifa etmesi lazım’

“AK Parti iki dönem iyiydi hakkını yemeyelim. Ama sonra ip kaçtı” diyen Düzceli esnaf “hükümete ne öneriyorsun” sorusuna “Hükümetin bir an evvel istifa etmesi lazım” diye yanıt verdi.

CHP heyeti vatandaşın derdini dinlemek üzere Düzce’ye gitti. Heyette yer alan CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer’in bir esnafla diyaloğu dikkat çekti.

Saat 11 buçuk olmasına rağmen siftah yapamadığını söyleyen esnaf, “Çorba donmuş, satış yok ki durmadan karıştırıyoruz” dedi.

“HÜKÜMETİN BİR AN EVVEL İSTİFA ETMESİ LAZIM”

Girdi maliyetlerini sattığı ürüne yansıtamadığını söyleyen esnaf, “Karşılığı yok ki… Bu gidişat hiç iyi bir gidişat değil zaten” dedi.

CHP’li Sümer’in “hükümete ne öneriyorsun” sorusuna esnaf, “Hükümetin bir an evvel istifa etmesi lazım” dedi.

AK Parti iki dönem iyiydi hakkını yemeyelim. Ama sonra ip kaçtı” diyen Düzceli esnaf, “Bu işler nereye kadar gidecek? Hayat pahalılığı… Marketlerde her gün etiket değiştiriyorlar. Denetim yok” diye konuştu.

EKMEK SATIŞLARI DÜŞTÜ

CHP’li Sümer, Düzce’de ayrıca bir marketi de ziyaret etti. Esnaf ürünlere ardı ardına zam geldiğini, dükkanda 3 liraya bisküvi olmadığını söyledi. Fiyatların sürekli yükselmesi nedeniyle etiketleri söktüğünü belirten esnaf, ekmek satışlarının dahi düştüğünü kaydetti.

Etiketler
Düzce AK Parti