Erdoğan'ın vekillerle yaptığı toplantının ardından AKP'den ilk açıklama

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin vekilleriyle yaptığı görüşme hakkında konuştu.

Erdoğan'ın vekillerle yaptığı toplantının ardından AKP'den ilk açıklama

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleri ile parti genel merkezinde bir araya gelmesinin ardından açıklama yaptı.

AKP'li vekillerin bugün seçim çalışmaları kapsamında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a illerine dair değerlendirmeleri sunmaları da bekleniyordu.

Ömer Çelik'in açıklaması şöyle oldu:

Cumhurbaşkanımız milletvekilleri ile görüşmesinde ülke ve uluslararası siyasetle ilgili fotoğrafları çekmeye önem veriyor. Milletvekilleri değerlendirmelerini paylaştı. Soruları cumhurbaşkanımız yanıtladı ve not alındı.

2023'e giderken, bütün stratejilerin ortak akılla belirlenmesi bakımında bu toplantıların yapılması hem de bundan sonra sahada nasıl bir stratejiyle yürünmesi bakımından bir harita çıkarılacak.

ALMANYA'DA MÜSLÜMAN MEZARLIĞINA SALDIRI

İslam düşmanlığı, Türkiye düşmanlığıyla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Almanya'daki Müslüman mezarlığına saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırılarla ilgili geri adım atılması söz konusu değildir. Bununla mücadele etmeye devam edeceğiz. Yetkili makamların üzerine düşenleri yapmasını bekliyoruz.

ERDOĞAN VE DEVLET BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

Erdoğan ile Bahçeli görüşmesi, Cumhur İttifakı'nın doğası gereği kendi ritmi ve doğası gereği devam ediyor, çeşitli zaman aralıkları ile bir araya gelmesi Türkiye meseleleri ile istişare ve ittifakın pekiştirilmesi anlamını taşıyor.

ERDOĞAN'IN KÖRFEZ BÖLGESİ SİYASETİ

Cumhurbaşkanımızın BAE'ye ziyareti Şubat ayında gerçekleşecek, diğer Körfez ülkeleri ile ilgili çalışmalar sürüyor, takvim netleştiğinde paylaşırız Ama asıl önemli olan Türkiye ile Körfez ülkeleri, Körfez'deki ülkelerin kendi aralarındaki ilişkinin daha kurumsallaşması kazan kazan ilişkisine dönmesi.

Etiketler
Ömer Çelik