Erdoğan-Elon Musk görüşmesinde skandal detay: Baskı mı gerçek mi?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Space X'in kurucusu Elon Musk ile bir telekonferans görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmeden servis edilen fotoğraflar ise bir skandalı ortaya çıkardı.

Erdoğan-Elon Musk görüşmesinde skandal detay: Baskı mı gerçek mi?

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Elon Musk ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uydu ve uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususlar ele alındı.

Görüşmede, Türkiye’nin yerli elektrikli aracı TOGG’un lityum bataryaları konusunda atılabilecek ortak adımlar da masaya yatırıldı.

TÜRKSAT 5-B'NİN UZAYA FIRLATILMA SÜRECİ DE GÖRÜŞÜLDÜ

Videokonferansta, Türkiye’nin SpaceX aracılığıyla ocak ayında uzaya fırlattığı TÜRKSAT 5-A uydusunun ardından TÜRKSAT 5-B uydusunun uzaya fırlatılma süreci de görüşüldü.

Erdoğan, görüşmede, Türkiye’nin Milli Uzay Programı kapsamında yaptığı diğer çalışmalara da dikkat çekti.

DUVARDAKİ RESİMLER

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk ile yaptığı görüşmeden paylaşılan görsellerde herkesin dikkatinden kaçan bir detay ortaya çıktı. Erdoğan'ın telekonferans yaptığı odanın duvarında orijinallerinin Topkapı Sarayı'nda olması gerektiği belirtilen Osmanlı Devleti padişahlarına ait resimlerin yer aldığı görüldü. Duvarda yer alan resimlerin orijinal mi yoksa baskı mı olduğu bilinmezken, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Etiketler
Elon Musk Recep Tayyip Erdoğan