Resmi Gazete'de yayımlandı: Erdoğan'dan gece yarısı görevden almalar!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül ve Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alındı. Yerlerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Erdoğan'dan gece yarısı görevden almalar!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararında "3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Hazine ve Maliye Bakanlığı; Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül, Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alınmış, Bakan Yardımcılığına Mahmut Gürcan, Bakan Yardımcılığına Yunus Elitaş, atanmıştır" ifadelerine yer verildi.

BAKANLIKTA ÇOK SAYIDA DEĞİŞİKLİK

Resmi Gazete'de yayımlananbir diğer kararda "Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kamu Finansmanı Genel Müdürü Abdullah Bayazıt, Ekonomi Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçın Yalçınkaya, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

BDDK'DE ATAMA

Bir diğer atama kararında ise "Bakancılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, İkinci Başkanlığına Yakup Asarkaya, Üyeliğine Mustafa Balcı, Üyeliğine Olcay Turan, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 84 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 inci maddeleri gereğince atanmıştır" denildi.

Etiketler
Resmi Gazete Cumhurbaşkanlığı Hazine ve Maliye Bakanlığı