İYİ Parti'de Lütfü Türkkan'ın yerine kim geçecek? Masada üç isim var

İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Lütfü Türkkan'ın yerine geçecek isim bugün belli oluyor. Gündemde, Erhan Usta, Ümit Dikbayır ve Yavuz Ağıralioğlu var.

İYİ Parti'de Lütfü Türkkan'ın yerine kim geçecek? Masada üç isim var

Bingöl'de gerilim yaşadığı yurttaşa küfreden ve tepkiler sonrası İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Lütfü Türkkan'ın yerine geçecek isim, bugün belli olacak.

Haberler.com'dan Barış Yahya Çinçin'in haberine göre bu görev için öne çıkan üç isim var. Partiye katılması büyük yankı uyandıran Erhan Usta'nın ekonomideki gelişmelerin ardından Meclis'te partiyi temsil etmesine sıcak bakılıyor.

Ümit Dikbayır ve daha önce de bu görevi yapan Yavuz Ağıralioğlu, adı geçenler arasında.

AĞIRALİOĞLU: GÖREVDEN KAÇMAYIZ

Parti içindeki seçim öncesi açıklamalarda bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Olayı en başından beri kabul etmiyoruz. Bizim genel başkanımız kadın, ayrıca hakaretlerle bugünlere kadar geldi. Sadece görevden alınmasını bekledik, açıklamamızı elbet de yapacağız. Partimizde grup başkanvekilliği yapabilecek çok sayıda arkadaşımız var, onlardan biri seçilecek. Biz de görev verilmesi halinde görevden kaçmayız" ifadesini kullandı.

Etiketler
Yavuz Ağıralioğlu Ümit Dikbayır İYİ Parti Lütfü Türkkan