İYİ Parti'den Lütfü Türkkan için 'Ne gerekiyorsa onu yapacağız' açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, partisindeki görevinden istifa eden Lütfü Türkkan'a ilişkin açıklama yaptı. Türkkan'ın yerine grup başkanvekilliği görevini üstlenecek isminse bugün belirlenmesi bekleniyor.

İYİ Parti'den Lütfü Türkkan için 'Ne gerekiyorsa onu yapacağız' açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın şehit yakını olduğ belirtilen kişiye küfretmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Sorumluluk ne gerektiriyorsa onu yapacağız" dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'deki esnaf ziyaretinde şehit yakını olduğu belirtilen kişiye küfür etmesinin ardından partisinin grup başkanvekilliği görevinden istifa etti. Türkkan'ın yerini alacak ismin bugün belirlenmesi beklenirken İYİ Parti'den bir açıklama geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, yaptığı açıklamada Türkkan'ın 'hata' yaptığını vurgulayarak, "Yapılan hatadır. Hatayı meşrulaştırmak İçin söylemiyorum ama şehit yakınlarının da taşımak olduğu bir vakar var, bir adam genel başkanımıza galiz ağza alınmayacak laflar etmiştir" dedi.

'NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ'

Hatayı görmezden gelemeyeceklerini ifade eden Ağıralioğlu, "Bugün konuşacağız, milletimize sorumluluk ne gerektiriyorsa onu yapacağız" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hatayı müsamaha ile karşılayamayacağını belirten Ağıralioğlu, hata yapanları makamdan çektiklerini, kusuru görmezden gelmeyeceklerini de belirtti.

Etiketler
Lütfü Türkkan Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti