Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni iddia: 'WhatsApp mesajları dönüp duruyor'

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili WhatsApp mesajlarının dönüp durduğunu ileri sürdü.

Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni iddia: 'WhatsApp mesajları dönüp duruyor'

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin bir iddiaya yer verdi.

"Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili WhatsApp mesajları dönüp duruyor" diyen Erdoğdu, devamında "Siyasi hayatım Erdoğan ile mücadeleyle geçti… Erdoğan’ın bana açtığı onlarca davada haksızlığa uğradım… Tek dileğim Erdoğan’ın seçimlere sağlıklı ve zinde olarak girmesi ve sandıkta halka hesap vermesi" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni iddia: 'WhatsApp mesajları dönüp duruyor' - Resim : 1

ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ İDDİALAR

Foreign Policy'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık sorunları yaşadığına dair iddiası uzunca bir süre gündemde kalmıştı.

İletişim Başkanlığı, Erdoğan'ın basketbol oynadığı anlara ilişkin videosunu yayınlayarak bu iddiaların önüne geçmeye çalışırken; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de şunları söylemişti:

“İmralı canisine özgürlük talepleri, etnik kimliklerle bölücü siyasetin yoğunlaşması karşısında Cumhur İttifakı olarak tek nefes, tek yürek olacağız.Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı üzerinden polemik yaparak yalan haberleri yayarak aşağıların aşağısına düşenlere de ant olsun itibar etmeyeceğiz."

Etiketler
WhatsApp Aykut Erdoğdu İstanbul Milletvekili