Muharrem İnce: Bence CHP’nin adayı sayın Kılıçdaroğlu olmalıdır

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığına aday olması gerektiğini söyledi.

Muharrem İnce: Bence CHP’nin adayı sayın Kılıçdaroğlu olmalıdır

Ahmet Hakan moderatörlüğünde Melik Yiğitel ve Hakan Bayrakçı'nın sorularını yanıtlayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2023 planlarını, ittifak stratejilerini ve siyasetin gündeminde öne çıkan gelişmeleri değerlendirdi.

İnce, CHP'nin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini belirterek, "Bence CHP’nin adayı sayın Kılıçdaroğlu olmalıdır yakışanı odur. İYİ Parti’nin adayı da Meral hanım olmalıdır" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayetler' açıklamasını sorunlu görmediğini aktaran İnce, "Ben ayaküstü bu konuların konuşulması taraftarı değilim. Ben cumhurbaşkanı adaylığımda başıma geldi. Bir ilde miting yaptım başka ile gittim. O ilin emniyet müdür yardımcısı geldi bana suikast yapılacağını söyledi ve mitingi iptal etmemi istedi. Bende o an rahmetli Ecevit’i düşündüm. 'Ben mitingimi yapacağımı dedim' ve 'güvenliğimi de siz alın' dedim" ifadesini kullandı.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Memleket Partisi Muharrem İnce