Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan 6 yıl sonra o markete gitti

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Anadolu'nun Kemal'i, Türkiye'nin Başbakanı' belgeselinde verdiği görüntüler, 6 yıl sonra AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

'Anadolu'nun Kemal'i, Türkiye'nin Başbakanı' belgeseli 28 Mart 2015'te yayınlanan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yakından tanıyanların anlatımlarının yer aldığı bir belgesel.

Gazeteci Rıdvan Akar'ın 10 şehirden 25 kişiyle görüşerek hazırladığı belgeselde bir kare dikkat çekiyor: AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın market fiyatlarının arttığı, halkın alım gücünün yok olduğu her dönem verdiği market görüntüsü, aslında bundan 6 yıl önce Kılıçdaroğlu tarafından hayata geçirildi.

Erdoğan, yine fiyatların tırmandığı bir dönemde İstanbul'daki evinin yakınında bulunan Tarım Kredi Kooperatifi'nin satış mağazasına gitti. Market fiyatlarının 'uygun' olduğunu savunan Erdoğan, "Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik" dedi. Erdoğan, buradaki fiyatların uygun olduğunu savunsa da birçok market zincirden daha pahalı ürün satıldığı da daha sonradan ortaya çıktı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan 6 yıl sonra o markete gitti - Resim : 1

Erdoğan'ın verdiği bu görüntünün Kılıçdaroğlu'ndan 6 yıl sonra olması dikkat çekti.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan 6 yıl sonra o markete gitti - Resim : 2

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Market Türkiye