Oğuz Kaan Salıcı'dan CHP heyetinin Irak Türkmen Cephesi ziyareti hakkında açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, IKBY Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Maruf görüşmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Oğuz Kaan Salıcı'dan CHP heyetinin Irak Türkmen Cephesi ziyareti hakkında açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığındaki parti heyeti, Irak'ın Erbil kentinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni (IKBY) ziyaret etti.

Salıcı başkanlığındaki heyet daha sonra IKBY Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Maruf ile görüştü.

Oğuz Kaan Salıcı'nın paylaşımları şöyle oldu:

IKBY Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Maruf’u ziyaret ettik.

Irak'ta Türkmen kardeşlerimize destek olmak, huzur içinde yaşamalarını sağlamak hepimizin öncelikli sorumluluğudur.

Kerkük'teyiz… Irak Türkmen Cephesi Başkanı Hasan Turan ve heyetiyle birlikteydik. Kerkük'te, Erbil'de huzur varsa Irak'ta da huzur vardır. Irak'ta, Suriye'de huzur varsa Türkiye'de de huzur vardır.

Erbil'deyiz… Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı'nı (OBİT) konuşuyoruz. Komşularımızla diyalog kanallarının açık tutulması için, Ortadoğu’da suların durulması için Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzerimize düşen her türlü yapıcı katkıyı sunacağız.

Oğuz Kaan Salıcı'dan CHP heyetinin Irak Türkmen Cephesi ziyareti hakkında açıklama - Resim : 1

Oğuz Kaan Salıcı'dan CHP heyetinin Irak Türkmen Cephesi ziyareti hakkında açıklama - Resim : 2

Oğuz Kaan Salıcı'dan CHP heyetinin Irak Türkmen Cephesi ziyareti hakkında açıklama - Resim : 3

Etiketler
Aydın Irak Oğuz Kaan Salıcı