Halk-Lis'ten Aydın Kuşadası'nda eğitim ve dayanışma kampı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2020 tarihinde gerçekleştirilemeyen eğitim ve dayanışma kampı bu yıl, Kuşadası Ada Camping’de yaklaşık 300 liseli öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Halk-Lis'ten Aydın Kuşadası'nda eğitim ve dayanışma kampı

2020 yılında Hatay’ın Dörtyol ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Emre Meşeci’nin adının verildiği eğitim ve dayanışma kampı, çeşitli etkinlikler ve sürpriz konuklarıyla katılımcılarıyla buluştu.

İletişim Uzmanı Burcu Çalhan’ın katılımcılara doğru iletişim yöntemlerini aktardığı eğitim programı, Vergi Uzmanı Ozan Bingöl’ün vergiler konusunda gerçekleştirdiği sohbetle devam etti.

Lise öğrenimi gören öğrencilerin gelişimlerinin desteklenmesi ve dayanışma ruhuna katkı sağlanması amacıyla düzenlenen etkinliklere Ekodost ve Çağdaş Drama Derneği üyeleri de katılım sağlarken; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’de katılımcılarla sohbet ederek çalışmalarını aktardılar.
26-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Halkçı Liseliler Emre Meşeci İl/İlçe Başkanları Eğitim ve Dayanışma kampını; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özel Danışmanı Dr. Recep Cengiz organize ederken, “Sen de Mustafa Kemal Olabilirsin!” sunumuyla katılımcılara idol ve rol modellerini aktardı. Gerçekleştirilen eğitim ve dayanışma kampının başından sonuna kadar gençlik ve gençliğin mücadelesini çeşitli etkinliklerde aktaran Makine Mühendisi Ali Peri’ye, Sağlıklı Beslenme hakkında sunum gerçekleştiren Diyetisyen Gizem Yürükçü ve Köy Enstitüleri hakkında detaylı bilgiler aktaran İbrahim İncesu eşlik etti.

Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilirken Halkçı Liseliler Genel Başkanı Yusuf Ali Yılmaz: “Eğlenceli ve bir o kadarda dayanışma içinde bir kamp dönemi geçirdik. 2020 yılında hayatını kaybeden yoldaşımız Emre Meşeci’nin adını verdiğimiz kampımız, Türkiye’nin aydınlık geleceğine atılan büyük bir adım olarak tarihte yerini alacaktır. Bizler yani Z kuşağı olarak gündemden düşmeyen gençler, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasında büyük pay sahibi olacağız.” dedi.

Etiketler
Kuşadası Aydın Lise Öğrenci