CHP'li Salıcı'dan flaş cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir'de 12. Bölge Toplantısı'nın basına kapalı kısmında örgütlere "seçime hazır olma" çağırısında bulunarak ittifak politikasını anlattı.

CHP'li Salıcı'dan flaş cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması!

GERÇEK GÜNDEM / CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir'de 12. Bölge Toplantısı'nın basına kapalı kısmında örgütlere "seçime hazır olma" çağırısında bulunarak ittifak politikasını anlattı.

Salıcı'nın toplantının kapalı kısmında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayına ilişkin de açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Gelen bilgilere göre Salıcı şöyle konuştu: "Büyükşehirlerin neredeyse tamamı kazanıldı. Yerel seçimlerde başarılı olabileceğimizi gördük. Bundan sonraki süreçteçte de başarılı olacağız. Peki bu ittifakı kuran kim? Kemal Kılıçdaroğlu. İttifakı ayakta tutan kim? Yine kendisi.

Genel başkanlar arasında Adalet ve Kalkınma Partisi'nin hamlelerine karşı, bu hamleleri boşa düşüren, ittifakın içinde ve dışındaki bütün partilerle, genel başkanlarıyla bu süreci götüren kim? Yine sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu. Bundan sonraki süreci örgütleyecek olan, başında olacak olan, bana sorarsanız liderlik edecek, Cumhurbaşkanı olacak olan kişi yine Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu. Tabi ki ittifak bileşenleri ile adayımıza karar verilecek."

ERKEN SEÇİM MESAJI

Salıcı konuşmasında örgüte seçime en hazırlıklı partinin CHP olması gerektiğini söyleyerek tüm örgütlerde seçim güvenliğini sağlayacak sandık görevlilerinin hazır olduğunu, nitelikli üye yazım çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü dile getirdiği belirtildi.

Salıcı, örgütlere CHP iktidarında Türkiye'yi yönetecek liyakatli, genç, işin ehli kadrolara ihtiyaç olduğunu söyleyerek, devleti yönetebilecek liyakata sahip olan kişilerin şimdiden belirlenerek hazırlık yapılması talimatı verdiği ifade edildi.

Etiketler
İzmir Cumhurbaşkanlığı Oğuz Kaan Salıcı Seçim