Kastamonu CHP'de '128 milyar dolar nerede?' afişi yerine bakın ne asıldı

CHP'nin Merkez Bankası'nda yaşanan rezerv kaybına dikkat çekmek için sorduğu "128 milyar dolar nerede?" sorusu, kısa sürede kitlesel bir harekete dönüştü. CHP binalarına asılan "128 milyar dolar nerede?" afişlerinin sökülmesi ise başka bir soru doğurdu.

Kastamonu CHP'de '128 milyar dolar nerede?' afişi yerine bakın ne asıldı

GERÇEK GÜNDEM - CHP'nin Merkez Bankası'nda yaşanan rezerv kaybına dikkat çekmek için sorduğu "128 milyar dolar nerede?" sorusu, kısa sürede kitlesel bir harekete dönüştü. CHP binalarına asılan "128 milyar dolar nerede?" afişlerinin sökülmesi ise başka bir soru doğurdu.

CHP Kastamonu'da dün akşam saatlerinde polis müdahalesi ile sökülen afişlerin yerine bugün yeni bir afiş geldi. Bu defa "128 milyar dolar nerede?" sorusu yerine "256 kağadın yarısını nettiniz?" yazan bir afiş il binasına asıldı.

CHP Kastamonu'nun afişte yaptığı değişikliği değerlendiren gazeteci Barış Yarkadaş, twitter hesabından "Demokrasilerde çare tükenmez... CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve arkadaşları, dün indirilen "128 milyar dolar nerede?" pankartının yerine bunu astı. AKP bakalım bu pankartta hangi suçu bulacak ya da suç uyduracak?" paylaşımında bulundu.

Kastamonu CHP'de '128 milyar dolar nerede?' afişi yerine bakın ne asıldı - Resim : 2

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Bilgin'in sosyal medya hesabından paylaştığı afiş şöyle:

Kastamonu CHP'de '128 milyar dolar nerede?' afişi yerine bakın ne asıldı - Resim : 3

Kastamonu CHP'de '128 milyar dolar nerede?' afişi yerine bakın ne asıldı - Resim : 4

CHP Kastamonu'da "128 milyar dolar nerede?" afişleri böyle indirilmişti:

Etiketler
128 milyar dolar Kastamonu Ordu Ekmek