AKP Sözcüsü Çelik'ten 'diktatör' cevabı: 'Aynaya bakıp gördüğünüz şeyleri dile getiriyorsunuz'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li Özgür Özel'in 'Erdoğan bir faşist diktatörün ‘beşinci kol’ ifadesini kullanarak bir diktatör bozuntusu olduğunu itiraf etti' sözlerine cevap verdi.

AKP Sözcüsü Çelik'ten 'diktatör' cevabı: 'Aynaya bakıp gördüğünüz şeyleri dile getiriyorsunuz'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 'Erdoğan bir faşist diktatörün ‘beşinci kol’ ifadesini kullanarak bir diktatör bozuntusu olduğunu itiraf etti' sözlerine cevap verdi.

Çelik, ''Demokrasiyi zehirlemekle görevli biri yine Cumhur İttifakı’na saldırarak diktatörlük iftirasında bulunmuş. Açık söylüyorum: Bize söyledikleriniz bizde yok, aynaya bakıp gördüğünüz şeyleri dile getiriyorsunuz'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik şunları yazdı:

''Rahmetli Menderes’ten bugüne kadar siz hep aynı şeyi yaptınız. Demokrasiye diktatörce saldırdınız. Bununla da övündünüz. Demokrasimize yapılan her suikastin siyasi aygıtı oldunuz.

Seçim sonuçlarını beğenmeyince darbelere ve vesayete destek veren siyasi siciliniz diktatörlüktür. Hala bu sicille aranıza mesafe koymamanız diktatörlük hevesinizin devam ettiğini gösteriyor.

Türkiye’deki seçim sonuçlarından memnun olmayan yabancı şebekelerin dolaşıma soktuğu ve vesayet hevesiniz yüzünden iç siyasete bire bir taşıdığınız "diktatör" ifadesi, o şebekelerle aynı mantığın ve hezeyanın ürünüdür.

Kara propoganda merkezlerine ait metinleri kes/kopyala/yapıştır yöntemi ile siyasi hayatmıza taşıyanların suçüstü yakalanınca saldırganlaşması ve hadsiz dile sığınması sadece suçluluklarını bastırmak içindir.''

AKP Sözcüsü Çelik'ten 'diktatör' cevabı: 'Aynaya bakıp gördüğünüz şeyleri dile getiriyorsunuz' - Resim : 1

NE DEMİŞTİ?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İzmir'de düzenlediği basın toplantısında, ''Bugün Devlet Bahçeli çıkmış konuşuyor. Bütün muhalefete hakaret ediyor. Bize de ‘beşinci kol’ demiş. Bahçeli ve Erdoğan iki ayrı kişiler, ama tek prompterleri var. Prompterlerin kablosu saraya bağlı. Erdoğan ne derse papağan gibi birkaç gün sonra Bahçeli tekrarlıyor. Cumhur İttifakı'nı yöneten derin akıl CHP’ye ‘beşinci kol’ faaliyet dedirtti.

Biz buna en sert yanıtı verdik. Çünkü ‘beşinci kol’ şudur. Faşist diktatör General Franco kullanıştır bunu. Madrid Kuşatma altında iken sorarlar Franco’ya 'Madrid’i ne zaman alacaksınız' diye. ‘Dört koldan kuşattık, beşinci kol faaliyetimiz de içerden çalışıyor’ der. Ajanları, içerden çalışan bazı unsurları ifade eder. Bunu önce Erdoğan bize söyledi. Şimdi de Bahçeli. Erdoğan bir faşist diktatörün ‘beşinci kol’ ifadesini kullanarak bir diktatör bozuntusu olduğunu itiraf etti. Bu arkadaş da diktatör bozuntusunun küçük ortağıdır. Küçük diktatördür. Partisi de diktatördür. Türkiye’de de bir diktatörün koltuk değneğidir. Diktatör düşerse yerine demokrasi gelir. Biz sandıkta bu diktatörü yenmeye ant içtik. Diktatör düşmesin diye tutulduğu koltuk değneğinin adı da bugün bize ‘beşinci kol’ diyen Bahçeli’dir'' sözlerini sarf etmişti.

Etiketler
Ömer Çelik Özgür Özel