Kılıçdaroğlu'ndan Mahir Ünal'a: Çftçiye bir cep telefonunu fazla görüyorsun

Kılıçdaroğlu, Mahir Ünal'ın çiftçilere yönelik sözlerine, "Sen kaç lira alıyorsun? Saraydakiler kaç lira alıyorlar? 5 ayrı yerden maaş alan var. Sen 450 lirayı o çiftçiye fazla görüyorsun. Bir cep telefonunu fazla görüyorsun." ifadeleriyle tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Mahir Ünal'ın çiftçilerle ilgili yaptığı açıklamalara tepi gösterdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Bir delikanlı geldi. 'Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz' dedi. 'Telefonunu alabilir miyim' dedim. IPhone 6. 'Kaça aldın' dedim. '3400 lira mı, 4500 lira' mı dedi, '24 taksitle aldım' dedi. 'İnternet paketi de var mı?' dedim. 'Var' dedi. 'Ayda kaç para ödüyorsun buna?' dedim. 'Ayda 450 lira ödüyorum' dedi." ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, Mahir Ünal'ın açıklamalarına lu sözlerle tepki gösterdi:

Mahir Ünal, AK Parti'nin önemli insanlarından birisi. Kendisi de bunu anlatıyor.

Bir delikanlı geldi, bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz dedi. Çiftçilik yapan bir kişi. Bulmuş seni kime derdini anlatacak. İktidardakine.

Hemen diyor ki, telefonunu ver bakayım. İphone 6 almış. "Kaç lira ödüyorsun ayda?" "450 lira ödüyorum."

Demiş ki, "Daha ne olsun"

Şu geldiğimiz noktaya bakar mısınz? 450 lira dediğin nedir Allah aşkına? Sen kaç lira alıyorsun? Saraydakiler kaç lira alıyorlar? 5 ayrı yerden maaş alan var. Sen 450 lirayı o çiftçiye fazla görüyorsun. Bir cep telefonunu fazla görüyorsun.

Buradan bütün çiftçilere çağrı yapıyorum. Artık sizin de uyanmanız, gerçekleri görmeniz lazım.

Etiketler
Cep Telefonu Mahir Ünal Saray Telefon