İntihar eden CHP'li Tugay Adak'ın cenazesinde CHP'li gençlerden tepki

Dün gece yarısında İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler semtinde bulunan Fatma Seher Kara Üst Geçidi’ne çıkarak intihar eden Kartepe Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Tugay Adak son yolculuğuna uğurlandı.

İntihar eden CHP'li Tugay Adak'ın cenazesinde CHP'li gençlerden tepki

Dün gece intihar ederek yaşamına son veren Kartepe Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Tugay Adak (28) bugün Sarımeşe’de son yolculuğuna uğurlandı. Çevresi tarafından çok sevilen Tugay Adak’ın ölümü herkesi yasa boğdu.

ÇELENK KRİZİ

Kartepe Gazetesi'nden Deniz Karamert'in haberine göre, Cenaze töreninde CHP’li gençler TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın çelengi yere attı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in çelengini ters çevirdi, CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'a bakarak ise yüksek sesle ve iki kere, “Cenazeye gelmeye hiç utanmıyor musunuz?” diye sordular.

İntihar eden CHP'li Tugay Adak'ın cenazesinde CHP'li gençlerden tepki - Resim : 2

CHP’Lİ GENÇLERİN TEPKİSİ

CHP’nin çok sevilen gençlerinden biri olan Tugay Adak’ın cenazesi bugün Sarımeşe Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Sarımeşe’de toprağa verildi. Maddi sorunlar nedeniyle intihar ettiği bilinen Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi 28 yaşındaki Tugay Adak'ın cenazesinde çelenk krizi yaşandı. CHP'li gençler, bölgenin gencine ve partinin evladına sahip çıkmayan CHP milletvekillerine ve yöneticilerine tepki gösterdi.

İntihar eden CHP'li Tugay Adak'ın cenazesinde CHP'li gençlerden tepki - Resim : 3

KATILIM

Cenaze törenine Tugay Adak’ın ailesinin yanı sıra Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Zeki Karakadılar ve Yönetimi, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya ve yönetimi, CHP Gençlik Kolları eski İl Başkanları Emre Andız ve Murat Erinç, CHP Gençlik Kolları İlçe Başkanları, CHP İlçe Başkanları, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve yönetimi, Millet İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar, Kartepe Belediyesi eski Başkanı Şükrü Karabalık, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP eski İl ve İlçe Başkanları ve çok sayıda CHP’li katıldı.

İntihar eden CHP'li Tugay Adak'ın cenazesinde CHP'li gençlerden tepki - Resim : 4

AKAR’IN ÇELENGİNi YERE ATTILAR

Cenazeye Ankara’da olması sebebiyle katılamayan ve çelenk gönderen TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’a tepki gösteren CHP’li gençler, Haydar Akar’a da tepki olarak cenazeye gönderilen çelengi yere atıp Başkan Vekili yazısını da yırttılar.

İntihar eden CHP'li Tugay Adak'ın cenazesinde CHP'li gençlerden tepki - Resim : 5

HÜRRİYET’İN ÇELENGİNİ TERS ÇEVİRDİLER

Cenazeye katılan isimlerden biri de İzmit Be

lediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ti. Başkan Hürriyet aynı zamanda cenazeye çelenk de göndermişti. Ancak Hürriyet’in çelengi CHP’li gençler tarafından tepki olarak ters çevrildi.

İntihar eden CHP'li Tugay Adak'ın cenazesinde CHP'li gençlerden tepki - Resim : 6

TARHAN'A SÖYLEDİ

Cenazede dikkat çeken olaylardan biri de CHP Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Soycan’ın tepkisi oldu. Cenaze namazından önce Başkan Levent Soycan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'a bakarak yüksek sesle, “Cenazeye gelmeye hiç utanmıyor musunuz?” diye sordu. Tahsin Tarhan bu serzenişe cevap vermedi.

İntihar eden CHP'li Tugay Adak'ın cenazesinde CHP'li gençlerden tepki - Resim : 7

Etiketler
Kartepe İntihar İzmit Urla