CHP'li Berhan Şimşek'e ölüm tehdidi! 'Seni mermi manyağı değil, kurşun manyağı yaparım'

CHP 22'nci Dönem Milletvekili Berhan Şimşek KRT TV canlı yayınında İçişleri Bakanlığı'nın hakkında suç duyurusunda bulunmasını değerlendirdi.

GERÇEK GÜNDEM - İçişleri Bakanlığı'nın hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından sosyal medya ve yandaşlar tarafından hedef gösterilen CHP 22'nci Dönem Milletvekili Berhan Şimşek KRT TV canlı yayınında 13 kez ölüm tehdidi aldığını açıkladı.

CHP'li Berhan Şimşek, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu gazeteciler İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu'nun konuk olduğu Şimdiki Zaman programında İçişleri Bakanlığı'nın hakkında suç duyurusunda bulunmasını değerlendirdi.

Berhan Şimşek, KRT TV canlı yayınında yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP üyeleri ve duyarlı vatandaşlara teşekkür ettikten sonra şöyle konuştu:

"Ne acıdırki şunu da söyleyim; Sizler çok kıymetlisiniz, bu ülkenin oksijen koridorlarını açanlarsınız. Allah sizi var etsin. Bu ülkenin bekaası için, iktidarlarının bekası için değil! Ülkenin bekaası için mesleğinizi onurunuzla yaptığınızı biliyorum.

Daha öncede tehditler falan alıyorduk, zaman zaman size de olmuştur. Hatta İsmail ve Barış'a 'Aman arkadaşlar dikkatli edin' derim."

"4 GÜNDÜR 13 TANE ÖLÜM TEHDİDİ ALDIM"

Berhan Şimşek'in "İnanır mısınız? Bu 4 gündür 12-13 tane ölüm tehdidi var!" sözleri karşısında Gürkan Hacır şaşkınlığını gizleyemeyerek "Size yapılan tehdit mi?" diye sordu. Berhan Şimşek de "Evet, evet" dedi.

İSMAİL SAYMAZ: MUHALİFLER ÖLÜM TEHDİDİ ALTINDA!

İsmail Saymaz da "Muhalifler ölüm tehdidi altında, bunu boşuna söylemiyoruz" dedi.

Daha sonra Berhan Şimşek, www.gercekgundem.com'un aktardığına göre sözlerine şöyle devam etti:

BERHAN ŞİMŞEK: VALİLİKTEN KORUMA TALEBİNDE BULUNACAĞIM

"Seni diyor; 'Mermi manyağı değil, kurşun manyağı yaparım. Seni şöyle yaparım, böyle yaparım... Biz buradayız, biz yaşıyoruz ve varız.'

Avukat arkadaşım dün suç duyurusunda bulundu. Ben bugün Sayın (Selçuk) Özdağ dinlerken dondum. Yarın gideceğim ben, valilikten koruma talebinde bulunacağım.

Ben milletvekilliği yaptım. Gençliğimizde bazı günler yaşadık, taşıdık... Ben milletvekili olup da silaha müracat etmeyen 7 arkadaştan biriydim. Şimdi silah taşıyacağız. Ya da illagal silah taşıyacağım arabamda. Kendimi korumak mecburiyetindeyim. "

Etiketler
İçişleri Bakanlığı KRT TV Milletvekili