Devlet Bahçeli şimdi de medyayı hedef aldı: 'Habertürk, Halk TV, KRT...'

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Devlet Bahçeli isim vererek gazetecileri ve televizyon kanallarını hedef aldı.

Devlet Bahçeli şimdi de medyayı hedef aldı: 'Habertürk, Halk TV, KRT...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından medyayı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli, "Habertürk, Halk TV, KRT gibi televizyon kanalları aynı tempoyla ve aynı tip konuklarıyla yayınlarına devam etmelerinde yarar vardır. Çünkü onlara bakınca, konuşanların düşüncelerinden ziyade arkalarındaki lekeli zihniyetlerin gerçek niyetleri açığa ve ortaya çıkmaktadır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Ne ibret verici bir gerçektir ki, kırk alim bir delille ikna olur da, bir cahil kırk delille ikna olamaz.

Farabi diyor ki, bilmek bir usta edasıyla hayata şekil vermektir. Susması gereken yerde konuşanlar, üstelik boş ve yalan konuşanlar hayatın akışını bozan tortulardır.

Bazı sözde köşe yazarları var ki, Mustafa Balbay bunlardan birisidir, bizzat duymadığı, duymasının da mümkün olmadığı iki kişi arasında geçen konuşmaları saptırarak, hayal mahsulü anlatımlarla kamuoyuna servis edebiliyor. Biz okurken utanıyoruz, onlar yazarken utanmıyor.

Ayrıca Habertürk televizyonunda Veyis Ateş’in hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin Nabzı isimli programın dün geceki bölümünü dikkatle izledim. Deniz Zeyrek, İsmail Saymaz ve İbrahim Uslu’nun açıklamalarını bu kadar yalan senaryoyu nasıl ürettiklerini düşünüp hayretle takip ettim.

Alayına bakınca gıybet ve dedikodunun ete kemiğe bürünmüş halini gördüm.

Meğer Türkiye’de neler oluyormuş! Türk siyasetinde ne çok konuşulan konu varmış! Hele hele MHP’nin hiç haberimiz olmayan ne stratejileri ve siyaset önermeleri devredeymiş! Maşallah bizi bizden daha iyi biliyorlar! Atıyorlar, tutuyorlar, ama sürekli ters köşeye yatıyorlar.

Habertürk, Halk TV, KRT gibi televizyon kanalları aynı tempoyla ve aynı tip konuklarıyla yayınlarına devam etmelerinde yarar vardır. Çünkü onlara bakınca, konuşanların düşüncelerinden ziyade arkalarındaki lekeli zihniyetlerin gerçek niyetleri açığa ve ortaya çıkmaktadır.

Devlet Bahçeli şimdi de medyayı hedef aldı: 'Habertürk, Halk TV, KRT...' - Resim : 2

Devlet Bahçeli şimdi de medyayı hedef aldı: 'Habertürk, Halk TV, KRT...' - Resim : 3

Devlet Bahçeli şimdi de medyayı hedef aldı: 'Habertürk, Halk TV, KRT...' - Resim : 4

Etiketler
Devlet Bahçeli Halk TV Habertürk