Reuters'a bilgi veren Hazine yetkilisi: Paylaşım doğrudur

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından bir istifa mesajı paylaşıldı. Resmi olarak doğrulanmayan istifa mesajının ardından Albayrak'ın Twitter hesabının kapalı olduğu görüldü.

Reuters'a bilgi veren Hazine yetkilisi: Paylaşım doğrudur

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından bir istifa mesajı paylaşıldı.

Resmi olarak doğrulanmayan istifa mesajının ardından Albayrak'ın Twitter hesabının kapalı olduğu görüldü.

İstifa haberlerinin ardından Berat Albayrak'a ulaşılamadığı iddia edilirken, gözler Bakanlık yetkililerinin açıklamalarına çevrildi.

Reuters'a bilgi veren Hazine yetkilisi, Albayrak'ın istifası ile ilgili "Paylaşım doğrudur" açıklamasını yaptı.

Albayrak'ın attığı mesajda sağlık sorunlarıyla nedeniyle istifa ettiği ifade ediliyor.

"Yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunları nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" ifadelerinin yer aldığı mesaj şöyle devam ediyor:

Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edecektir.

Enerjide olduğu kadar ekonomide de ektiğimiz tohumlar çok da uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştıracağına şahit olacağız inşallah.

Bundan en ufak bir şüphem yoktur. Gaybı, kalpleri, ve hakiki niyetleri bilen mutlak üç sahibi Cenab-ı Allah izleri Sırat-ıMüstakimden ayrımasın. Sonumuzu hayreylesin.

Etiketler
Berat Albayrak istifa Instagram Kilis Reuters Hazine ve Maliye Bakanı