Abdüllatif Şener'den çarpıcı Devlet Bahçeli iddiası

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Bizim TV'den Oya Lale Özan Arslan'a Devlet Bahçeli'nin AKP'ye desteğiyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

GERÇEK GÜNDEM - CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Bizim TV'den Oya Lale Özan Arslan'a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Erdoğan'a ve AKP hükümetine desteğiyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

CHP'li Abdüllatif Şener, arka arkaya bomba iddialarda bulundu. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Erdoğan ve AKP’den desteğini çekmesine çok az kaldı diyen Abdüllatif Şener buna ilişkin geçmişte yaşanan çarpıcı bir örneği de paylaştı.

ŞENER: 'BAHÇELİ DESTEĞİMİ ÇEKİYORUM' DEYİP SEÇİME GİRME HAZIRLIĞINDA

"Şimdiye kadar kimsenin yapmadığı bir yorumu yapmak istiyorum" Abdüllatif Şener'in açıklamaları şöyle:

"Bence Sayın Bahçeli, bu kadar zor ve kötü koşullarda Sayın Erdoğan ve hükümetinin ülkeyi bu kadar kötü yönettiği bir dönemde hala destek açıklamaları yapmak suretiyle şu noktaya gelmiştir; 'En kötü döneminde ülkeyi yönetirken, yönetim kurallarının tamamına aykırı bir tarzı benimsediğim bir dönemde bile umutla... Acaba düzelir misin şimdi? Diye, umutla çaba harcadım. Ama bak iflah olmuyorsun.

Yola girme istidadı göstermeyen, iflah olmayacağını defalarca test ettiğim bir hükümetin arkasında artık duramam, desteğimi çekiyorum' diye seçime girme hazırlığındadır bence."

BAHÇELİ DESTEK VERİP SEÇİME Mİ GİRECEK?

CHP'li Şener'in flaş iddiasının ardından Oya Lale Özan Arslan, "Sayın Bahçeli ve MHP, bir yere kadar destek verip ondan sonra desteğini çekip seçime mi girecek?" sorusuna Şener, "Evet, çünkü tecrübe çok önemlidir. Bu konuda hepimizden daha fazla tecrübeli olan kişi Sayın Bahçeli'dir" dedi.

"Şener Bahçeli’nin bu kararı vermek için o güne kadar her türlü desteğe devam edeceğini ardından da bu kararı vereceğini belirtti.

ŞENER'DEN ERKEN SEÇİMİ TAHMİNİ

Önümüzdeki seçimin ne zaman olduğuna ilişkin soruyu da yanıtlayan Şener özellikle son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeyi yönetemediğini ve bir erken seçimin gelmekte olduğunu belirtti. Erken seçim içinde 2021 ikinci yarısı tarihini verdi.

ABDÜLLATİF ŞENER'İN GÜNCEL VE SİYASAL GELİŞMELERE İLİŞKİN AÇIKLAMALARININ TAMAMI ŞÖYLE:

Etiketler
Konya Devlet Bahçeli Milletvekili Abdüllatif Şener