Deva Partisi'nden Türk Tabipleri Birliği'ne destek mesajı

DEVA Partisi tarafından Türk Tabipler Birliği'ne destek için yayınlanan mesajda "Sağlık çalışanlarını mağdur eden hükûmet ve ortağı, Türk Tabipler Birliğine haksızca saldırmak yerine onları da salgınla mücadele yönetimine dahil etmelidir." denildi.

GERÇEK GÜNDEM - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Tabipleri Birliği'ni hedef almasının ardından TTB'ye destek mesajları art arda geldi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Twitter üzerinden TTB'ye destek mesajı yayınladı.

Videoda DEVA Partisi Sağlık Politikaları Başkanı Medeni Yılmaz'ın açıklaması yer aldı. Yılmaz'ın açıklaması şöyle oldu:

"Türk Tabipleri Birliği bu sürecin içinde neden yok? Türk Eczacılar Birliği bu sürecin içinde neden yok? Türk Hemşireleri Birliği bu sürecin içinde neresinde? Bu soruları sormak zorundayım. Yerel yönetimler neden dışarıda tutuldu?

Neden topyekün bir mücadele tercih edilmedi? Neden bu konuda bir takım siyasal mülahazalar ön planda tutuldu? Diye bu soruları sormak zorundayız. Ve bu soruların akılcı, mantıklı ve ikna edici cevaplarının verilmesi gerekiyor. Bunu kamuoyuna adına soruyoruz.

Deva Partisi tarafından paylaşılan mesaj şöyle oldu:

Sağlık çalışanlarını mağdur eden hükûmet ve ortağı, Türk Tabipler Birliğine haksızca saldırmak yerine onları da salgınla mücadele yönetimine dahil etmelidir.

#İyiKiTTBVar DEVA Partisi Sağlık Politikaları Başkanı @medeniylmz

Etiketler
Türk Tabipleri Birliği tartışması DEVA Partisi Salgın