Yandaş medya yine kendini rezil etti

Seçime iki gün kala, iktidarla birlikte yandaş medya da tutuştu. Muharrem İnce'nin darbe gecesi kıraathanede olduğunu iddia ettiler. Ancak fotoğrafta İnce montla görülüyor..

Yandaş medya yine kendini rezil etti

Bugünkü birinci sayfasında yedi tane Erdoğan fotoğrafı kullanan Sabah gazetesi yandaşlıkta sınır tanımıyor. Sabah, darbe girişiminden 23 ay sonra, seçime 48 saat kala İnce’nin darbe girişiminin olduğu gece tavla partisinde olduğunu iddia etti. Ancak haberde kullanılan fotoğrafta İnce’nin deri montla oturduğu görülüyor.


Yandaşlıkta sınır tanımayan Sabah gazetesi, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden tam 23 ay sonra, seçime ise 48 saat kala, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin o gece nerede olduğunun ‘sırrını çözdü.’ Sema Dalgıç isimli muhabir tarafından kaleme alınan haberde, İnce'nin 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında tavla oynadığı yazıldı. Ancak habere dayanak olarak kullanılan fotoğrafta, İnce ve yanındakilerin montla oturduğu görülüyor. Üstelik İnce’nin tavla oynadığı iddia edilen haberde, tavla değil, okey oynanıyor. Yazlık denilen yerin ise bir kahvehane olduğu anlaşılıyor.

Sabah gazetesinin Muharrem İnce ile ilgili algı yaratma çabası taşıyan haberinde şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Fetullahçı Terör Örgütü'nce gerçekleştirilen 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gecesi nerede olduğu sır gibi saklanıyordu. SABAH, İnce'nin o gece nerede olduğunun sırrını çözdü. İnce'nin yakınlarının anlattığına göre, o gece İnce ve kardeşi tavla oynarken darbe girişimi olduğunu öğrendi. Muharrem İnce'nin eşinin de Balıkesirli olduğu biliniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ihanet girişimine karşı halkı meydanlara davet ettiği dakikalarda İnce'nin aynı yazlıkta evde bulunduğu öğrenildi. "

Yandaş medya yine kendini rezil etti - Resim : 1

Yandaş medya yine kendini rezil etti - Resim : 2

Etiketler
Muharrem İnce Seçim