Erdoğan yine 'çöp' yalanına sarıldı: İdeolojik belediyecilik tekrar hortladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yerel Yönetimler Başkanlığı Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan yine 'çöp' yalanına sarıldı: İdeolojik belediyecilik tekrar hortladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yerel Yönetimler Başkanlığı Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"İHANETE UĞRADIK"

14 Ağustos 2001'de bismillah diyerek çıktığımız bu uzun, ince ve meşakkatli yolculukta pek çok imtihanla karşılaştık. Defalarca sınandık, tehdit edildik, ihanete uğradık. İçerden ve dışardan sayısız saldırıya maruz kaldık. Ancak milletin emanetini sırtlanlara yedirmedik. Manşetlerle çarpışa çarpışa, ülkemize ve partimize kurulan tuzakları boza boza bugünlere ulaştık.

"YOLUNU ŞAŞIRANLAR OLDU"

Nefesi yetmeyenler, nefesi kesilenler, yolunu şaşıranlar da oldu. Bu yolculukta böbürlenenler, kibrine yenik düşenler, zaferi ve başarıyı kendinden menkul görenler oldu. Bunların hiçbirisine eyvallah etmedik. Bizimle yollarını ayıranlara aldırmadan, kutlu mücadelemize devam ettik.

"ÇÖP ÇAMUR ÇUKUR"

Toplanmayan çöpler, akmayan sular, bir türlü durağa gelmeyen otobüslerle gündem oluyor. Birçok şehirlerimizde sunulan hizmetlerin hem kalitesinde, hem sayısında ciddi düşüşler var.

Ne demiştik biz yola çıkarken; İstanbul'u özellikle söylüyorum. Çöp, çamur, çukur... Bazı şehirlerimizde insanımızın yeniden kâbusu oldu bunlar. İdeolojik belediyecilik tekrar hortladı. Belediye çalışanlarımız ayrımcılığa uğramaya başladı. Bilhassa AK Parti'den CHP'ye geçtiği belediyelerde, bir öç alma, intikam alma hareketi görüyoruz. Seçimlerde 'kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız' diyenler, binlerce insanı aşından etti. Bay Kemal bu sözleri vermemiş miyd? Bu sözleri veren Bay Kemal, o garip insanları işinden aşından ekmeğinden etmedi mi?

"GENÇLERİ EL ÜSTÜNDE TUTTUK"

AK Parti olarak 18 yıllık iktidarlarımız döneminde gençlerimizi el üstünde tuttuk. Seçime kadar yılda 1 milyon olmak üzere 4 milyon üye kaydını gerçekleştirmek hedefimiz var. Seçimlere çok daha güçlü ve farklı bir şekilde gireceğiz.

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan