Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından CHP'den flaş karar! İlk ve son olacak...

CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayı Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından partiden sert bir açıklama yapılacağı ve bunun da ilk ve son olacağı öğrenildi.

Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından CHP'den flaş karar! İlk ve son olacak...

Muharrem İnce'nin CHP yönetimine dönük eleştirilerine CHP Genel Merkezi'nden bugün sert bir karşılık verilecek.

CHP Eski Yalova Milletvekili ve 24 Haziran 2018’deki seçimlerde partinin cumhurbaşkanı adayı olan CHP’li Muharrem İnce, başlattığı ‘1000 Günde Memleket Hareketi’ne ilişkin basın toplantısında bugün CHP Genel Merkezi’ne eleştirilerde bulunmuştu.

Özellikle İnce'nin cumhurbaşkanlığı seçim gecesine ilişkin iddialarına, genel merkezinin cevabında İnce'nin kendilerine teşekkür ettiği basın toplantısı da hatırlatılacak.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün aktardığına göre, CHP Eski Yalova Milletvekili ve 24 Haziran 2018’deki seçimlerde partinin cumhurbaşkanı adayı olan CHP’li Muharrem İnce, başlattığı ‘1000 Günde Memleket Hareketi’ne ilişkin basın toplantısında bugün CHP Genel Merkezi’ne de yüklendi. CHP Genel Merkezi’nin de İnce’ye bugün sert bir karşılık vereceği öğrenildi.

Özellikle İnce’nin cumhurbaşkanlığı seçim gecesine ilişkin iddialarına verilecek cevapta 25 Haziran 2018’deki düzenlediği basın toplantısı da hatırlatılacak. Cevapta

CHP Genel Merkezi’ndeki kendilerine teşekkür ettiği basın toplantısı da vurgulanacak. CHP yönetiminin bundan sonra İnce’nin açıklamalarına cevap vermeyeceği de öngörülüyor. Bu açıklama ilk ve son olacak.


Etiketler
Muharrem İnce - Memleket Hareketi Cumhurbaşkanlığı Muharrem İnce Seçim