Çetin Düzce CHP YDK'ya adaylığını açıkladı

Mali Müşavir Çetin Düzce CHP'nin 25-26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek 37. Kurultayı'nda Yüksek Disip Kurulu'na adaylığını açıkladı.

Çetin Düzce CHP YDK'ya adaylığını açıkladı

İstanbul'da yaşayan Mali Müşavir Çetin Düzce, CHP'nin 25-26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek 37. Kurultayı'nda CHP Yüksek Disip Kurulu'na (YDK) adaylığını açıkladı.

Çetin Düzce CHP YDK'ya adaylığını açıkladı - Resim : 1

ÇETİN DÜZCE KİMDİR?

1964 Tunceli-Nazımiye doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Tunceli’de tamamladı. 1986 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde lisans, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı İktisat Teorisi Bilim dalında,“Türkiye’de KOBİ’lerin Finansal Sorunları ve Alternatif Finansman İmkanları” Konulu tezi ile master yaptı. Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu 1. Öğrencisidir.

1997-1999 döneminde Muhasebeciler Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi Başkanlığı 1999-2002 döneminde Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kadıköy Şubesi yöneticiliği 2004-2006 döneminde Tuncelililer Kadıköy Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve 2009-2010 döneminde Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Şubesi denetim Kurulu Başkanlığı yaptı. TÜRMOB delegesi olup, Sosyal Demokrasi Vakfı

( SODEV ) üyesi ve vakfın Yayın Organı, Sosyal Demokrat Derginin Ataşehir Temsilciliği yaptı. İstanbul Katılımcı Muhasebeciler derneği üyesi ve yöneticisidir S.S. Tunceli İli Nazımiye İlçesi Büyükyurt Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı ve İstanbul Anadolu Yakası Dersimliler Derneği Denetim kurulu başkanıdır. Tüm Emekliler Sendikası Ataşehir – Ümraniye Şube Sekreteridir. Ataşehir Sosyal Demokrasi Derneği Girişimi Sözcüsüdür. Ataşehir’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapmakta olup, Firmalara finansal ve mali konularda danışmanlık hizmeti vermektedir. Mali Konularda Bilirkişlik Yapmaktadır.

Çeşitli gazete ve dergilerde yayımlanmış sosyal, siyasal ve ekonomi içerikli makaleleri bulunmaktadır.

2007 ve 2011 genel seçimlerinde CHP İstanbul 1. bölge milletvekili aday adayı 24 Haziran 2018 de ise Milletvekili Adayı olmuştur. Evli olup 1 çocuk babasıdır.

email: cetinduzce@hotmail.com

Etiketler
Düzce Temmuz