Erdoğan'ın silinen 'sosyal medya yasağı' tweeti yeniden atıldı!

Erdoğan'ın sosyal medyanın yasaklanmasına yönelik mesajlarını paylaştığı tweetlerinin silinmesinin ardından aynı ifadeleri içeren tweeti yeniden paylaşıldı.

Erdoğan'ın silinen 'sosyal medya yasağı' tweeti yeniden atıldı!

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medyaya erişim engellemesi ve hukuki kısıtlama getirmeye yönelik yasal düzenleme açıklaması gündemdeki yerini koruyor.

Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, "Bu konudaki teklifimizi parlamentomuza getireceğiz" dedi. Erdoğan, damadı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni doğan bebeğine yönelik hakaret içeren paylaşımları örnek gösterdi ve çok sert tepki gösterdi.

Erdoğan, bu açıklamalarını yaparken sosyal medya hesabından da “İnternet ve sosyal medya mecralarının ülkemizde bir an önce hukuki ve mali muhataplık tesis etmeleri için ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız. Hukuki düzenleme tamamlandığında, erişim engeli ile adli ve mali yaprırımlar dahil her türlü yöntemi devreye sokacağız” ifadelerini paylaştı.

ERDOĞAN SOSYAL MEDYA EKİBİNE MÜDAHALE Mİ ETTİ?

Fakar Erdoğan'ın sosyal medya ekibi, gelen tepkilerin ardından önce tweeti sildi, daha sonra ise aynı tweeti yeniden attı!

İŞTE SAAT 19:40'TA ÖNCE SİLİNEN DAHA SONRA İSE TEKRARDAN ATILAN ERDOĞAN'IN TWEETİ:

Erdoğan'ın silinen 'sosyal medya yasağı' tweeti yeniden atıldı! - Resim : 2

ERDOĞAN'IN BÜYÜK TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMALARI İSE ŞÖYLEYDİ:

Etiketler
Sosyal medya kapatma planı