Demirtaş'tan Erdoğan'a: Arkamdan konuşmaya devam ediyorsun

HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, twitter hesabından kendisine yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan'a yanıt verdi.

Demirtaş'tan Erdoğan'a: Arkamdan konuşmaya devam ediyorsun

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, twitter hesabından kendisine yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

"Her gün meydanlarda, televizyonlarda bana iftira atmaya devam ediyorsun," diyen Demirtaş, "Benim burada elim kolum bağlı. Yine de arkamdan konuşmaya devam ediyorsun. Ama halkın da eli kolu bağlı mı sanıyorsun? Hak ettiğin cevabı sana 24 Haziran'da, sandıkta verecekler." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Adıyaman mitinginde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, HDP'nin tutuklu adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmesine ve 'serbest bırakılsın' çağrısına tepki göstermiş, "Sayın Muharrem, ince ince Edirne'ye gittin. 7 Haziran seçiminden sonra bu ziyaret ettiğin şahıs değil miydi 53 tane benim Kürt kardeşimin ölümüne neden olan? Ya sen hangi akla hizmet ediyorsun. Neymiş, adaymış, serbest bırakılması gerekiyormuş. Sen ne diyorsun ya? Neyi serbest bırakıyorsun?" demişti.

Etiketler
Selahattin Demirtaş HDP Twitter