İnce'den Erdoğan'a: Paraya doymuyorsun ona niye dava açmadın?

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kırıkkale'de vatandaşlara seslendi.

Muharrem İnce'nin açıklamalarından satır başları:

Kadının iş gücüne katılım oranı yüzde 50'e çıkaracağız. Her mahalleye kreş açacağız. Çalışmak isteyen kadınların çocuk bakma sorunu olmayacak. Her aileye bir ev her eve bir maaş diyeceğiz. 'Nereden bulacaksın parayı' diyor?
4 milyon Suriyeliye 40 milyar dolar parayı nereden bulduysan oradan bulacağım parayı. 1100 odalı Sarayı'na parayı nereden bulduysan oradan bulacağım.

Ben çıktım polislere 3600 vereceğim dedim, o da çıktı 'biz de vereceğiz' dedi.
Mazot 3 TL olacak.

Memleketi 16 senenin sonunda duvara çarptırmak üzere.

Tek adam değil, ortak aklı kullanacağız.
Türkiye hukuk devleti haline gelince, yabancı yatırımcı gelecek döviz düşecek.

Millet oy verir diploma vermez, üniversite verir diplomayı.

Hep birlikte emeklilik dönemine gönderelim onu.



ERDOĞAN'A SESLENDİ

Muharrem İnce, Erdoğan'ın TRT Haber Dairesi’nin başına getirdiği Nasuhi Güngör'ün Yenilikçi Hareket adlı kitabında Erdoğan ile FETÖ lideri Fethullah Gülen'in görüşmesinin anlatıldığı bölümü okudu.

İnce daha sonra ise "Değerli hemşehrim paraya doymuyorsun bana 100 bin lira dava açmışsın. Arkadaşına (Nasuhi Güngör) niye dava açmadın?" diye sordu.

Fethullah Gülen'i istediler ama usulüne uygun istemediler. Amerika vermek istemiyor, Erdoğan almak istemiyor. Bekir Bozdağ açıklama yaptı, "Gelsin incelesin" diye. Ben Bekir Bozdağ'ın memuru değilim, haddini bil bir kere. Avukat arkadaşlarımızın olduğu vekiller gider, inceler.
6 gün oldu yazı yazdık evrakları açın inceleyelim diye, ses seda yok.


MERKEL'E SERT TEPKİ

Merkel demiş ki, Sayın Merkel; Erdoğan seçimden sonra gelsin. Sayın Merkel, önce ben 81 milyonda birliği sağlayacağım, sonra sıra size de gelecek. Senin haddine mi düşmüş, bu nezaketsizliği niye yapıyorsun. Türkiye'de seçimin sonucunu beklemeden açıklama yapıyorsun.

Sen kimsin! Kimin seçileceğini nereden biliyorsun. Ne ortaklığınız var da onu (Erdoğan) öne çıkarmaya çalışıyorsun.

Ne karın var! Almanya'nın uşağıyımız biz, biz bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'yiz. Kimsin sen! Bu ne utanmazlıktır. Kimin cumhurbaşkanı olacağını sen biliyor musun, herkes haddini bilecek. Türkiye'de seçim var. Türkiye'nin iç işidir bu, Almanya'nın haddine mi düşmüş. Önce içeride birlik, dirlik; sonra onlara da sıra gelecek.

Etiketler
Muharrem İnce Mitingleri Kırıkkale Muharrem İnce Para