Yandaş isimler eleştirmişti! Erdoğan da sağlık emekçilerine destek eylemine katıldı

Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve meslek odalarının çağrısıyla başlatılan sağlık emekçilerine alkışlarla destek verilmesi eylemine katıldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve meslek odalarının çağrısıyla başlatılan sağlık emekçilerine alkışlarla destek verilmesi eylemine katıldı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu, sağlık çalışanlarına destek amaçlı yapılan alkışlama eylemine tepki göstermişti.

Hükümete yakınlığıyla bilinen isimlerden olan Hasan Kaçan da söz konusu duruma tepki gösteren isimler arasındaydı.

Haşmet Babaoğlu alkışlama eylemine ilişkin sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımlarda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben bu saat bilmem kaçta alkış vs. işlerini yutmam, katılmam da... bu kampanyaların nasıl kötüye kullanıldığını defalarca gördüm... gerekmedikçe dışarı çıkmayın, sağlık sistemini meşgul etmeyin, sağlıkçılara asıl destek budur... Bir takım pisliklerin bu alkış kampanyasını nasıl sevinçle karşıladığını da buradan görüyor, izliyorum..

Sağlık çalışanlarına destek amaçlı yapılan alkışlama eylemine tepki gösteren bir diğer isim olan Hasan Kaçan da şu ifadeleri kullanmıştı:

Fedakarca ter döken tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim. Alkış yapacağıma, bu musibet geçince gider ellerinden öperim.

ERDOĞAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ALKIŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüs ile mücadelede emek veren tüm sağlık personeline alkışlarla destek verdi. Söz konusu görüntüler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşıldı.

Yandaş isimler eleştirmişti! Erdoğan da sağlık emekçilerine destek eylemine katıldı - Resim : 2

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Ağrı Fahrettin Koca