Yandaş Sabah yazarından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ve sağlık emekçilerine destek eylemine hakaret

Yandaş Sabah Gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu, koronavirüs salgınında hayatlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarına alkışlarla destek verilmesi eylemine hakaretler savurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca destek eylemi için çağrı yapmıştı.

Yandaş Sabah yazarından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ve sağlık emekçilerine destek eylemine hakaret

Yandaş Sabah Gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile sağlık çalışanlarına alkışlı destek verilmesine tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milletvekilleri, siyasetçiler ve gazeteciler başta olmak üzere çok sayıda kişi saat 21.00'da koronavirüs salgınında hayatlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarına alkışlarla destek ve moral iletilmes çağrısında bulunmuştu.

Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar bu çağrıya uyarak sağlık çalışanlarını alkışlayarak desteklerini iletti.

Haşmet Babaoğlu sosyal medya hesabından "Bir takım pisliklerin bu alkış kampanyasını nasıl sevinçle karşıladığını da buradan görüyor, izliyorum.." ifadelerini kullandı.

Babaoğlu ithamlarını daha da ileri götürerek "Ben bu saat bilmemkaçta alkış vs. işlerini yutmam, katılmam da... bu kampanyaların nasıl kötüye kullanıldığını defalarca gördüm... gerekmedikçe dışarı çıkmayın, sağlık sistemini meşgul etmeyin, sağlıkçılara asıl destek budur... Şimdi "alkışlıyoruz" diyenler bir hafta sonra aynı saatte tencere tava çalarak başka şeyler istendiğinde pişman olurlar ama hadi neyse..." dedi.

Yandaş Sabah yazarından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ve sağlık emekçilerine destek eylemine hakaret - Resim : 1

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık emekçilerine destek verilmesi için TBMM'de çağrıda bulunmuş ve "ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum." ifadelerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Yandaş Sabah yazarından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ve sağlık emekçilerine destek eylemine hakaret - Resim : 2

Etiketler
Ağrı Fahrettin Koca Hakaret Salgın