CHP'den Vefa Salman'ın görevden uzaklaştırılmasına ilk tepki

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman'ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi.

CHP'den Vefa Salman'ın görevden uzaklaştırılmasına ilk tepki

GERÇEK GÜNDEM - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman'ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te Genel Kurulu'nda gündem dışı yaptığı konuşmada, Vefa Salman'ın görevden uzaklaştırılmasına şu sözlerle tepki gösterdi:

"CHP'NİN YOLSUZLUKLA ALAKASI OLMAZ"

"Yalova'yı İçişleri Bakanlığı'nın idari vesayet yetkisini, istismar ederek CHP'den almaya çalıştığı bir süreçle karşı karşıyayız. Bir kez daha millet önünde ve tarih önünde meydan okuyoruz. Yolsuzluğu yapan da gizleyende bilip de hukuku değil... Kendince bir iç hukuku uygulayarak istifa ettirtip örtbas edenle aynı niteliktedir.

CHP'nin yolsuzlukla alakası olmaz. Yolsuzluk yapanın ilk cezasını veririz...

Partimize yönelik bu algı operasyonunun sonu döner dolaşır Beşiktaş ve Ataşehir gibi olur tarih bizi haklı çıkarır. Ancak burada yapılan itibar suikasti büyük bir haksızlıktır. İçişleri Bakanlığı bulamadığı yolsuzluğu, iç denetçi tespit edince işlem başlatan kişiyi bu yolsuzluk iddiasıyla açığa almak tamamen....

Dünkü partili cumhurbaşkanının dün söylediği sözlerin boşa çıkmasından sonra itibar kaybetmemek için belediye başkanımıza yapılan itibar suikastidir kınıyoruz."

Etiketler
Vefa Salman İçişleri Bakanlığı Özgür Özel Yalova