Kaftancıoğlu'ndan 'Devran' fotoğrafı açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Demirtaş'ın Devran kitabından uyarlanan tiyatro oyununda çekilen, Selvi Kılıçdaroğlu, Başak Demirtaş, Dilek İmamoğlu ve kendisinin bulunduğu fotoğrafa yönelik açıklama yaptı.

Kaftancıoğlu'ndan 'Devran' fotoğrafı açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte gazetecilerle bir araya geldiği yemekte eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Devran kitabından uyarlanan tiyatro oyununa katılmasının ardından gelen eleştirilere yanıt verdi.

T24'te yer alan habere göre, Kaftancıoğlu; Selvi Kılıçdaroğlu, Başak Demirtaş, Dilek İmamoğlu ve kendisinin bulunduğu fotoğrafa yönelik, "O fotoğraf, yaklaşık 20 yılda bağımsız lider eşi figürünün topluma unutturulmasına karşı da bir önemli bir anlam ifade ediyor." dedi.

Kaftancıoğlu'ndan 'Devran' fotoğrafı açıklaması - Resim : 1

Kaftancıoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Ben o fotoğrafı dört kadın üzerinden okumuyorum. O fotoğrafın öncesinde "bir araya gelelim" kurgusu yoktu. Başak Hanım davet etmiş, ben de gittim, katılanları orada öğrendim. O fotoğraf, yaklaşık 20 yılda bağımsız lider eşi figürünün topluma unutturulmasına karşı da bir önemli bir anlam ifade ediyor." dedi.

Etiketler
Başak Demirtaş Canan Kaftancıoğlu Selvi Kılıçdaroğlu Tiyatro